ΜΠΑΣΚΕΤ TOP

Πρώτο Κύπελλο, πρώτο νταμπλ με περίπατο κόντρα στον Παναθηναϊκό! (video)

Το PRESSARIS μπαίνει σε ρυθμούς τελικού Κυπέλλου επίσης. Η θεματολογία του για το μπάσκετ επικεντρώνεται σχεδόν αποκλειστικά στον αυριανό σπουδαίο αγώνα κόντρα στον Παναθηναϊκό. 

Ρεπορτάζ, συνεντεύξεις, παρασκήνια, εικόνες και ήχος από το Αλεξάνδρειο θα μεταφέρουν το κλίμα πριν, κατά τη διάρκεια και μετά τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας.

Μέσα από το PRESSARIS και με τη βοήθεια του καναλιού Aris History Channel θα έχετε την ευκαιρία να θυμηθείτε ξανά τα 8 Κύπελλα Ελλάδας που κατέκτησε ο Αυτοκράτορας.

Πρώτο Κύπελλο, πρώτο νταμπλ!

Ο Άρης έχοντας κατακτήσει το πρώτο του πρωτάθλημα με το δίδυμο Γκάλη – Γιαννάκη στο ρόστερ του εμφανίζεται στο ΣΕΦ αποφασισμένος να πετύχει το πρώτο νταμπλ της ιστορίας του. Και το πέτυχε πολύ εύκολα.

Οι κίτρινοι καθάρισαν εύκολα τον Παναθηναϊκό από το πρώτο ημίχρονο, όταν και προηγήθηκαν με 42-23.

Σε τρομερή μέρα ο Παναγιώτης Γιαννάκης με 37 πόντους και 8 τρίποντα και ο Νίκος Γκάλης σταθερά στους +30 (33π.) και πολύ φυσιολογικά διαμορφώθηκε το τελικό 86-70.

Στις 9 Μαϊου 1985 οι κίτρινοι κάνουν το πρώτο νταμπλ και βάζουν τις βάσεις για την Αυτοκρατορία τους!

Οι διαιτητές: Π.Τσολακίδης-Κουμπούρης

ΑΡΗΣ (Ιωαννίδης): Γιαννάκης 37 (8), Γκάλης 33 (1), Χριστοφάκης, Φιλίππου 8, Κοκολάκης, Ρωμανίδης 2, Παραμανίδης, Δοξάκης, Σταμάτης, Τσιτάκης

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Κυρίτσης): Στεργάκος 17 (3), Ιωάννου 2, Παπαπέτρου 4, Βασιλαντωνάκης, Ματθαιακάκης, Κορωναίος 10 (1), Βίδας 17, Ανδρίτσος 13, Σκροπολίθας 7, Καρανάσος.

To Top