ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Πρώτο ξεμούδιασμα για τον Άρη (4-0), ευκαιρίες σε όλους από τον Ένινγκ

Ο Άρης κέρδισε την Αγία Μαρίνα Βέροιας με σκορ 4-0 στο πρώτο φιλικό παιχνίδι της νέας σεζόν, με τον Μίχαελ Ένινγκ να βγάζει χρήσιμα συμπεράσματα από τις διαφορετικές 11αδες που χρησιμοποίησε σε κάθε ημίχρονο.

Ο Γερμανός τεχνικός ξεκίνησε τον αγώνα με τους Κουέστα κάτω από τα δοκάρια, Σάκιτς (δεξιά), Γκάνεα (αριστερά), Ντάτκοβιτς και Ροζ στο κέντρο της άμυνας, τους Σάσα, Τζέγκο και Ματίγια στη μεσαία γραμμή και μπροστά τους τους Φετφατζίδη, Μαντσίνι και Μάνο σε διάταξη 4-3-3.

Οι κίτρινοι είχαν καλή απόδοση τηρουμένων των αναλογιών, της περιόδου και του αντιπάλου. Προηγήθηκαν με 2-0 στο πρώτο ημίχρονο. Στο 23’ μετά από κόρνερ του Ματίγια, ο Ντάτκοβιτς με κεφαλιά άνοιξε το σκορ και στο 45’ ο Μάνος μετά από γύρισμα του Τζέγκο έγραψε το 2-0, ενώ στο διάστημα αυτό οι κίτρινοι είχαν και δύο δοκάρια, στο 7’ με τον Γκάνεα και στο 20’ με τον Σάσα.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Ένινγκ επέλεξε να παίξει η ομάδα 4-2-3-1. Χρησιμοποίησε τον Έμαν κάτω από την εστία, τους Δεληζήση – Μπαγκαλιάνη στο κέντρο της άμυνας, τους Σενγκέργκη (αριστερά) και Μαρμαρίδη (δεξιά) στα άκρα της άμυνας, τους Μιχάλη Ανδρέα (υπό δοκιμή) και Μπακούτση στο κέντρο, με τριάδα στην επίθεση τους Μαρτίνες, Μπερτόλιο, Τσαγκαλίδη και προωθημένο τον νεαρό Χατζηπιρπιρίδη, ο οποίος στο 53’ από σέντρα του Μαρτίνες εκμεταλλεύτηκε αδράνεια της άμυνας και έγραψε το 3-0.

Ο Άρης είχε και τρίτο δοκάρι στο 73’ με τον Τσαγκαλίδη και από εκεί και πέρα ο ρυθμός του αγώνα έπεσε, ωστόσο ο Χατζηπιρπιρίδης που έδειξε στοιχεία έγραψε στο 88’ το 4-0 με όμορφη προσπάθεια μετά από συνεργασία με τον Μπερτόλιο.

ΑΡΗΣ (Α’ Ημίχρονο): Κουέστα, Σάκιτς, Γκάνεα, Ντάτκοβιτς, Ροζ, Ματίγια, Τζέγκο, Σάσα, Φετφατζίδης, Μαντσίνι, Μάνος

ΑΡΗΣ (Β’ Ημίχρονο): Έμαν, Μαρμαρίδης, Σενγκέργκης, Δεληζήσης, Μπαγκαλιάνης, Ανδρέας, Μπακούτσης, Μπερτόλιο, Μαρτίνες, Τσαγκαλίδης, Χατζηπιρπιρίδης

ΑΓΙΑ ΜΑΡΙΝΑ ΒΕΡΟΙΑΣ: Ηλιάδης, Κούκλας, Μπουρδάνος, Ρέις Σέρα, Παπαδόπουλος, Μπρέγκου, Λίπε, Βούλγαρης, Σαμιώτης, Μουστάκας, Αργυρόπουλος

To Top