ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Πρώτο ραντεβού σε ρυθμούς της νέας σεζόν για τον Άρη!

Πρώτο ραντεβού σε ρυθμούς της νέας σεζόν για τον Άρη! Στο πιο περίεργο καλοκαίρι των τελευταίων δεκαετιών, οι κιτρινόμαυροι ετοιμάζονται να ξεκινήσουν την προετοιμασία τους, την στιγμή που ακόμη δεν έχει διαμορφωθεί η εικόνα του ρόστερ.

Η πρώτη συγκέντρωση της ομάδας ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου θα πραγματοποιηθεί σήμερα το απόγευμα (10/08) στο Κλεάνθης Βικελίδης. Οι ποδοσφαιριστές του Άρη ξεκίνησαν να περνούν κατά γκρουπ από τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις, ενώ σήμερα θα ξεκινήσουν και τα εργομετρικά.

Στη διάρκεια της πρώτης συγκέντρωσης σύσσωμο το ποδοσφαιρικό τμήμα θα υποβληθεί –βάσει υγειονομικού πρωτοκόλλου- σε μοριακό τεστ για την ανίχνευση κορωνοϊού ενόψει της έναρξης της προετοιμασίας.

Από κει και πέρα, αύριο είναι προγραμματισμένη η πρώτη προπόνηση στο Νέο Ρύσιο με τον Μίχαελ Ένινγκ να περιμένει να “γεμίσουν” τα αποδυτήρια μέχρι την αναχώρηση της ομάδας στα Τρία Πέντε Πηγάδια. Όπως έγινε γνωστό το πρωί της ερχόμενης Πέμπτης (13/08), η αποστολή θα αναχωρήσει για τα 3-5 Πηγάδια Νάουσας, όπου στην τοποθεσία Αγ. Παύλος, σε υψόμετρο 1.350μ., θα πραγματοποιηθεί το βασικό στάδιο της προετοιμασίας.

Η αποστολή της ομάδα θα παραμείνει δύο εβδομάδες στο αθλητικό κέντρο του Βερμίου.

 

To Top