Πρώτο “τρίποντο” για τον Αστέρα, κέρδισε 2-1 τον Ατρόμητο

Εντυπωσιακός στο α’ ημίχρονο ο Αστέρας Τρίπολης, ο Ατρόμητος στο β’ μέρος παραλίγο να φέρει τα πάνω κάτω αλλά οι Αρκάδες νίκησαν με 2-1 και πανηγύρισαν το πρώτο τους τρίποντο στο πρωτάθλημα. 

Stoiximan.gr: Το Παιχνίδι σου Καλύτερο με Live Streaming και Cash-out (ισχύουν όροι & προϋποθέσεις)!

Ένα ημίχρονο εκρηκτικού ποδόσφαιρου, με δύο γκολ, δύο δοκάρια και δύο κλασσικές ευκαιρίες, χάρισαν στον Αστέρα Τρίπολης, την πρώτη του νίκη στο φετινό πρωτάθλημα της Σούπερ Λιγκ, με 2-1 επί του Ατρόμητου, το απόγευμα του Σαββάτου (21/9).

Ένα τρίποντο όμως, που στο δεύτερο 45λεπτο λίγο έλειψε να γίνει… θρίλερ και τελικά με την ψυχή στο στόμα οι γηπεδούχοι πανηγύρισαν.

Οι Αρκάδες έπειτα από τις ήττες από Ολυμπιακό, ΑΕΚ και Ξάνθη, όλες στο γκολ, μπήκαν με το γκάζι πατημένο στον αγωνιστικό χώρο του «Θόδωρος Κολοκοτρώνης» και με τη συμπλήρωση έξι λεπτών είχαν σημειώσει ήδη δύο γκολ με πρωταγωνιστή τον Μάρκ Φερνάντεζ.

Στο α’ ημίχρονο έκαναν ότι ήθελαν την ομάδα του Γιάννη Αναστασίου, με την κατοχή να φτάνει ακόμη και στο 75% και τους φιλοξενούμενους να μοιάζουν ζαλισμένους και να δημιουργούν μόλις τρεις υποψίες ευκαιρίας μετά το 25ο λεπτό, χωρίς ουσιαστικά να απειλήσουν και να παραμένουν για τέταρτη αγωνιστική στο πρωτάθλημα, χωρίς το τρίποντο της νίκης (ήττα από ΠΑΟΚ, ισοπαλίες, με Λαμία εκτός και ΑΕΛ εντός στην πρεμιέρα).

Αν δεν ήταν ο νεαρός Μανδάς στο 13’ και το 34’ το σκορ στο πρώτο 45λεπτο θα είχε πάρει διαστάσεις θριάμβου για τους ποδοσφαιριστές του Μπόρχα Χιμένεθ.

Ο Αστέρας Τρίπολης όμως, δεν «καθάρισε» το παιχνίδι στο α’ μέρος και το γρήγορο γκολ του Ρισβάνη στο 53’ έπειτα από αδράνεια της άμυνας και του Παπαδόπουλου έβαλε τους φιλοξενούμενους στο παιχνίδι, προκάλεσε τρικυμία στους γηπεδούχους και κάπως έτσι οι ρόλοι στο δεύτερο 45λεπτο άλλαξαν.

Ο Ατρόμητος ήταν αυτός που δημιούργησε τις ευκαιρίες για την ισοφάριση, ο Αστέρας υποχρεώθηκε σε παθητικό ρόλο, απειλώντας ελάχιστα. Στο τέλος πάντως, τους βαθμούς τους πήρε.

To Top