ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Πρώτο φιλικό στο “σπίτι” του Άρη, δυνατό τεστ κόντρα στον Ολυμπιακό (21:00 – PRESSARIS LIVE)

Η ώρα για το πρώτο φιλικό του Άρη στο “σπίτι” του έφτασε. Απόψε στις 21:00 (PRESSARIS LIVE) η κιτρινόμαυρη ομάδα υποδέχεται τον Ολυμπιακό, σε ένα δυνατό τεστ, μπαίνοντας για τα καλά στην τελική ευθεία για τα δυο παιχνίδια με την Γκόμελ.

Ο Άρης θα δώσει το τέταρτο φετινό του φιλικό, μετά την σειρά των αγώνων στην Αυστρία με Αμβούργο, Γάνδη, Άρη Λεμεσού και φυσικά το πρώτο μπροστά στο κοινό του στο Κλεάνθης Βικελίδης. Ο Χερμάν Μπούργος δεν αντιμετωπίζει προβλήματα τραυματισμών και σε σχέση με την Αυστρία θα έχει νέα πρόσωπα στη διάθεσή του: Μαζακού, Νταμπό και Οντουμπάγιο, ενώ και ο Καμάτσο είναι στη διαδικασία επισημοποίησης της συνεργασίας.

Το σημερινό φιλικό θα δώσει την ευκαιρία στον προπονητή του Άρη να δώσει περισσότερα αγωνιστικά λεπτά και στους Γκρέι και Ντιόπ, οι οποίοι θέλουν περισσότερο χρόνο προσαρμογής.

Θα είναι ένα υψηλών απαιτήσεων φιλικό, ενώ ακολουθεί και αυτό της Πέμπτης με τον Ιωνικό, πάλι στο Κλεάνθης Βικελίδης, προκειμένου η ομάδα να πατήσει… γκάζι ενόψει των δυο αγώνων με την Γκόμελ για το Conference League.

To Top