ΜΠΑΣΚΕΤ TOP

Πρώτο φιλικό συμπερασμάτων στο Μπότεβγκραντ

Ο Παναγιώτης Γιαννάκης κοουτσάρισε για πρώτη φορά τον Άρη, στο φιλικό με την Μπάλκαν στο Μπότεβγκραντ, που ήταν καθαρά προπονητικού χαρακτήρα και για τις δύο ομάδες.

Ο “δράκος” είχε την ευκαιρία να δώσει χρόνο συμμετοχής σε όλους τους διαθέσιμους παίκτες. Δεν αγωνίστηκαν ο Κάιλ Γουίβερ που έφτασε μόλις χθες στο Πράβετς και οι τραυματίες Παναγιώτης Βασιλόπουλος και Βασίλης Χρηστίδης, ενώ υπενθυμίζεται ότι λείπουν δύο βασικοί που ακόμα αναζητούνται στην αγορά, πλέι μέικερ και σέντερ.

Δεν δόθηκε στη δημοσιότητα το σκορ του αγώνα, γιατί έτσι συμφωνήθηκε μεταξύ των δύο ομάδων, ωστόσο η τοπική ιστοσελίδα botevgrad.com αναφέρει πως ο Άρης ηττήθηκε με 77-66 από την Μπαλκάν. Από τους κίτρινους πάντως η ενημέρωση ήταν πως δεν κρατήθηκε σκορ και πόντοι, διότι άλλα πράγματα ήθελε να δει ο Γιαννάκης.

Όπως ενημέρωσε η ΚΑΕ “ο Άρης έδωσε σήμερα (3/9) το πρώτο του φιλικό παιχνίδι κόντρα στη Balkan Botevgrad, στην έδρα της βουλγαρικής ομάδας. Η αναμέτρηση είχε προπονητικό χαρακτήρα. Ο Παναγιώτης Γιαννάκης και οι συνεργάτες του είχαν την ευκαιρία να βγάλουν χρήσιμα συμπεράσματα, τα οποία θα λάβουν υπόψη και θα χρησιμοποιήσουν στη συνέχεια της προετοιμασίας. Ήταν ένα δυνατό τεστ απέναντι σε μια ομάδα που έπαιξε τον πέμπτο φιλικό της αγώνα. Ο προπονητής του Άρη χρησιμοποίησε αρκετή ώρα και τους νεαρούς παίκτες καθώς όπως είναι φυσιολογικό υπάρχει κούραση λόγω των δυνατών προπονήσεων.

Με την ομάδα μας δεν αγωνίστηκαν οι ανέτοιμοι Παναγιώτης Βασιλόπουλος και Βασίλης Χρηστίδης, οι οποίοι δεν έχουν προπονηθεί τις τελευταίες μέρες σε κανονικούς ρυθμούς με την υπόλοιπη ομάδα εξαιτίας των προβλημάτων που αντιμετώπισαν και ο Kyle Weaver, ο οποίος έφτασε χθες (2/9) στο Πράβετς. Λίγο χρόνο συμμετοχής πήραν ο Γιάννης Αθηναίου και ο Brent Petway λόγω μικροπροβλημάτων. Ο μοναδικός παίκτης που δεν έπαιξε ήταν ο “βενιαμίν” της αποστολής στη Βουλγαρία, ο Γιάννης Σιδηροηλίας”.

 

To Top