ΠΣΑΚ: “Σημαντικές οι εκλογές αλλά μπάσκετ χωρίς μπάσκετ δεν υπάρχει”

Την ανησυχία του για το παρόν και το μέλλον του ελληνικού μπάσκετ εξέφρασε ο Πανελλήνιος Σύλλογος Αμοιβόμενων Καλαθοσφαιριστών με ανακοίνωσή του, ζητώντας να δρομολογηθεί άμεσα η επανέναρξη των προπονήσεων και στις άλλες κατηγορίες.

“Καλές οι εκλογές αλλά μπάσκετ χωρίς μπάσκετ δεν υπάρχει”, έγραψε χαρακτηριστικά στην ανακοίνωσή του ο ΠΣΑΚ, εκφράζοντας την ανησυχία του για το παρόν αλλά και το μέλλον του ελληνικού μπάσκετ.

Έπειτα από πολλές προσπάθειες ξεκίνησε και πάλι το πρωτάθλημα της Α2 Ανδρών με τον ΠΣΑΚ να ζητάει και την επανέναρξη των προπονήσεων και στις άλλες κατηγορίες, κάτι που “χρειάζεται προσπάθεια απ’ όλους τους φορείς”.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

“Σημαντικές οι εκλογές αλλά μπάσκετ χωρίς… μπάσκετ ΔΕΝ υπάρχει… Έντονη παραμένει η ανησυχία στον Πανελλήνιο Σύνδεσμο Αμειβομένων Καλαθοσφαιριστών, όχι μόνον για το παρόν αλλά και το μέλλον του ελληνικού μπάσκετ.

Η κατάσταση που βιώνουμε, δεν είναι πλέον πρωτόγνωρη και χρειάζονται προσπάθειες από όλους τους φορείς, για την επιστροφή όλων των αθλητών στα γήπεδα.

Η Α2 ξεκίνησε μετά από πολλές προσπάθειες ΜΟΝΟΝ του ΠΣΑΚ και του ΣΕΠΚ, οι οποίοι εγγυήθηκαν για τα τεστ. Πρέπει άμεσα να δρομολογηθεί η έναρξη των προπονήσεων και στις υπόλοιπες κατηγορίες. Αλλος ενδιαφέρεται για το μπασκετ;

Δυστυχώς, παρατηρούμε, πως οι άνθρωποι της Ομοσπονδίας, ασχολούνται μόνον με τις εκλογές και ουδέποτε αναζήτησαν λύσεις για τους αθλητές που παραμένουν εκτός προπονήσεων. Χρειάζονται ενέργειες από όλους και όχι να κρυβόμαστε για να μην έχουμε την “καυτή πατάτα”.

To Top