ΠΣΑΠΠ: «Οι Έλληνες διαιτητές έχουν βιώσει περισσότερο από τον καθένα τη βία και το bullying»

 

Με επίσημη ανακοίνωση, ο ΠΣΑΠΠ υπερασπίστηκε την απόφαση των Ελλήνων διαιτητών να δηλώσουν κώλυμα σε ένδειξη διαμαρτυρίας.

Θέση υπέρ των διαιτητών πήρε ο ΠΣΑΠΠ, μετά την απόφαση τους να μην παραστούν στην επόμενη αγωνιστική της Super League και να δηλώσουν κώλυμα σε ένδειξη διαμαρτυρίας, έως ότου μπορούν να σφυρίζουν με ασφάλεια, χωρίς να φοβούνται για τη σωματική τους ακεραιότητα.

Ο ΠΣΑΠΠ υπερασπίστηκε τους διαιτητές και μέσω επίσημης ανακοίνωσης τόνισε ότι η διεκδίκηση τους θα πρέπει να γίνει διεκδίκηση όλων όσων ονειρεύονται ένα ποδόσφαιρο που θα δίνει στην κοινωνία τις αξίες που πραγματικά έχει τη δυνατότητα να προσφέρει, καθώς στάθηκε και στη βία και το bullying που δέχονται όσοι σφυρίζουν τα παιχνίδια.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:
«Ο ΠΣΑΠΠ πάντα θα ενώνει τη φωνή του, με οποιαδήποτε προσπάθεια κινείται προς την κατεύθυνση βελτίωσης των συνθηκών στο ποδόσφαιρο της χώρας μας.

Οι Έλληνες διαιτητές έχουν βιώσει στο πετσί τους, περισσότερο από τον καθένα στο ελληνικό ποδόσφαιρο, λεκτική και σωματική βία, bullying, προπηλακισμούς, διάφορες επιθέσεις κ.ο.κ.

Η διεκδίκησή τους θα πρέπει να γίνει διεκδίκηση όλων όσων ονειρεύονται ένα ποδόσφαιρο που θα δίνει στην κοινωνία τις αξίες που πραγματικά έχει τη δυνατότητα να προσφέρει».

To Top