ΠΣΑΠ: “Δεν σας ενδιαφέρει το καλό του ελληνικού ποδοσφαίρου”

Ο ΠΣΑΠ εξέδωσε ανακοίνωση για το γεγονός ότι δεν υπάρχει χρονοδιάγραμμα έναρξης για τα πρωταθλήματα της Super League 2 και Football League, τονίζοντας πως “αδιαφορείτε για τους πάνω από 600 των εργαζόμενων ποδοσφαιριστών που μαζί με τις οικογένειές τους ζουν καθημερινά στο απόλυτο σκοτάδι”.

Ο ΠΣΑΠ πήρε θέση, μέσω ανακοίνωσης, για το γεγονός πως δεν έχει αποφασιστεί το χρονοδιάγραμμα έναρξης των πρωταθλημάτων της Super League 2 και της Football League, αλλά κι ο αριθμός των ομάδων.

Ο Σύνδεσμος των επαγγελματιών ποδοσφαιριστών υποστήριξε πως τα όργανα του ποδοσφαίρου αδιαφορούν για “τους πάνω από 600 των εργαζόμενων ποδοσφαιριστών που μαζί με τις οικογένειές τους ζουν καθημερινά στο απόλυτο σκοτάδι”.

Η ανακοίνωση:

Ηταν 12 Μαρτίου όταν ανακοινώθηκε η αναστολή των πρωταθλημάτων της Super League 2 & Football League και έκτοτε έχουν παρέλθει περίπου 6 μήνες. Για την ακρίβεια 180 ημέρες, σχεδόν μισό ημερολογιακό έτος αγωνιστικής απραξίας, αλλά τίποτα δεν οργανώθηκε ως όφειλε από τους αρμόδιους. Αντ’ αυτού ο ένας πετάει το μπαλάκι στον άλλον και το σήμερα φαντάζει το ίδιο απαισιόδοξο με το χθες, αφού ακόμη και τώρα κανείς δεν δύναται να πει με βεβαιότητα όχι πότε θα αρχίσει η νέα αγωνιστική σεζόν, αλλά ούτε καν πόσες κατηγορίες θα υπάρξουν.

Πόσο δε τον αριθμό των ομάδων που θα συμμετάσχουν στα επαγγελματικά πρωταθλήματα της αγωνιστικής περιόδου 2020/21, παρότι βρισκόμαστε στον μήνα Σεπτέμβριο. Την ίδια στιγμή σε αρκετές χώρες του εξωτερικού έχει υπάρξει προγραμματισμός όχι μόνο για τη νέα σεζόν αλλά και για εκείνες των επόμενων ετών.

Υπό αυτές τις συνθήκες καταλήγουμε, μετά λύπης, σε ένα και μόνο συμπέρασμα. Πραγματικά πιστεύουμε πως δεν θέλετε το καλό του ελληνικού ποδοσφαίρου, δεν σας ενδιαφέρει η πρόοδος του αθλήματος και τι μπορεί να προσφέρει στην κοινωνία, ενώ αδιαφορείτε για τους πάνω από 600 των εργαζόμενων ποδοσφαιριστών που μαζί με τις οικογένειές τους ζουν καθημερινά στο απόλυτο σκοτάδι.

Κύριοι είναι, δυστυχώς, ήδη αργά…

To Top