ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΠΣΑΤ κατά Γεωργιάδη για το Κλεάνθης Βικελίδης

Ανακοίνωση για την απόφαση του Γιώργου Γεωργιάδη να απουσιάσει από τη συνέντευξη τύπου στο γήπεδο Χαριλάου εξέδωσε ο ΠΣΑΤ, χαρακτηρίζοντάς την άστοχη.

Η ανακοίνωση:

“Σχετικά με την απόφαση του προπονητή της ομάδας ποδοσφαίρου των Τρικάλων κ. Γ.Χ. Γεωργιάδη να μην παραστεί στην καθιερωμένη Συνέντευξη Τύπου μετά τον αγώνα της Football League με τον Άρη Θεσσαλονίκης στο «Κλεάνθης Βικελίδης» (18 Δεκεμβρίου 2016), ο ΠΣΑΤ  δηλώνει την αντίθεση του στην πρωτοβουλία αυτή.

Πάγια θέση του Συνδέσμου, είναι ο σεβασμός στο δικαίωμα της ενημέρωσης της κοινής γνώμης μέσα από τέτοιες διαδικασίες, όπως οι Συνεντεύξεις Τύπου μετά την διεξαγωγή ενός αθλητικού γεγονότος, αλλά ταυτόχρονα και  της εργασίας και των υποχρεώσεων που έχουν οι συνάδελφοι μας αθλητικοί συντάκτες κατά την άσκηση των καθηκόντων τους.

Θεωρούμε λοιπόν άστοχη την απόφαση του κ. Γ.Χ Γεωργιάδη, ζητούμε ανάλογα φαινόμενα να μην υπάρξουν στο μέλλον, τόσο από τον ίδιο όσο και τους συναδέλφους του  και αναμένουμε  από την υπερκείμενη αρχή του πρωταθλήματος να επιλαμβάνεται τυχόν ανάλογων συμπεριφορών.

Ο ΠΣΑΤ, δηλώνει την εμπιστοσύνη του στους επαγγελματίες  συναδέλφους του Γραφείου Τύπου της ΠΑΕ Άρης Θεσσαλονίκης, τόσο ως προς την άσκηση των καθηκόντων τους, όσο και για τις προϋποθέσεις  που έχουν φροντίσει να δημιουργηθούν σε ότι αφορά την απρόσκοπτη, ασφαλή και  ομαλή  πραγματοποίηση των Συνεντεύξεων Τύπου”.

 

To Top