Πτήση για νέα… απογείωση (video)

Η αγωνιστική προετοιμασία του Άρη για τον αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης ολοκληρώθηκε… Τα εντατικά «μαθήματα» τελείωσαν το πρωί του Σαββάτου και η ομάδα των κίτρινων ετοιμάζεται να… γράψει άριστα στο δύσκολο τεστ της Κυριακής (15:00). Η αποστολή του Άρη πέταξε για την Τρίπολη μέσω Καλαμάτας, το PRESSARIS ήταν στην αναχώρηση και σας μεταφέρει όλο το ρεπορτάζ.

 Ο Μίχαλ Πρόμπιερζ μετά από την σημερινή πρωινή προπόνηση επέλεξε 18 ποδοσφαιριστές για την αποστολή του αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης και στη συνέχεια όλοι κατευθύνθηκαν για το αεροδρόμιο «Μακεδονία» προκειμένου να πετάξουν για την Καλαμάτα.

Οι κίτρινοι διάλεξαν το καλύτερο δρομολόγιο, προκειμένου να μην επιβαρυνθεί η αποστολή κι έτσι πέταξαν στις 2:15 το μεσημέρι για την Καλαμάτα, από όπου οδικώς θα γίνει η μετάβαση στην Τρίπολη.

Λόγω της αυξημένης σήμερα κίνησης στο αεροδρόμιο «Μακεδονία» οι κίτρινοι έφτασαν περίπου δυο ώρες πριν την αναχώρηση, μέχρι να γίνουν οι απαραίτητες διαδικασίες και να επιβιβαστούν στην πτήση της “Aegean” και να βρεθούν νότια της Πελοποννήσου.

Όλα τα μέλη της αποστολής εξέπεμπαν αυτοπεποίθηση, αισιοδοξία και έδειξαν αποφασισμένοι να… απογειώσουν ομάδα και κόσμος σε μια νέα επιτυχία.

Μόνιμη επωδός στα χείλη όλων; «Η νίκη επί του Παναθηναϊκού για να έχει αξία θα πρέπει να συνεχιστεί με τρίποντο στην Τρίπολη». Για δηλώσεις ούτε λόγος.

«Όλοι μίλησαν μέσα στην βδομάδα, ειπώθηκαν πολλά… Τώρα φτάνουν τα λόγια, θα πρέπει να μιλήσουμε στο γήπεδο με πράξεις» σημείωναν ποδοσφαιριστές, τεχνικό τιμ και συνοδοί της αποστολής.

Οι κίτρινοι έφτασαν χωρίς κανένα πρόβλημα στον Κρατικό αερολιμένα Καλαμάτα στις 3.10μ.μ. και αναχώρησαν για την Τρίπολη οδικώς.

Να υπενθυμίσουμε ότι την αποστολή αποτελούν οι:  Βελλίδης, Διούδης, Μίσελ, Καζναφέρης, Παπαστεριανός, Ντίκο, Σανκαρέ, Λαζαρίδης, Γιαννιώτας, Φατί, Τόχα, Παπαζαχαρίας, Ιάκομπ. Σολτάνι, Τσέζαρεκ, Νέτο, Καπετάνος και Ουμπίντες.

Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησαν και σήμερα οι Βράνιες, Καστίγιο, Γιακούποβιτς, Κατίδης, Γκαρσία, ενώ την θεραπεία τους συνεχίζουν οι Σηφάκης, Πορτίγια.

Η επιστροφή των κίτρινων θα γίνει οδικώς μέχρι την Αθήνα και στη συνέχεια θα πετάξουν για τη Θεσσαλονίκη.

Δείτε εδώ το βίντεο από την αναχώρηση της αποστολής του Άρη:
 {youtube}kedgXOqP9ys|640|360|1{/youtube}

Ξεκίνα τώρα με Bonus 125 € από την expekt.com! 

To Top