Πτήση πρόκρισης για την Εθνική

Ο Φερνάντο Σάντος δήλωσε κατά την αναχώρηση της Εθνικής για την Γεωργία πως οι διεθνείς είναι έτοιμοι για να πάρουν το αποτέλεσμα που χρειάζονται. «Θα αντιμετωπίσουμε δυσκολίες. Είμαστε κατάλληλα προετοιμασμένοι και είμαι σίγουρος ότι οι παίκτες είναι έτοιμοι να πάρουμε αυτό που θέλουμε. Το παιχνίδι είναι αρκετά δύσκολο», τόνισε ο ομοσπονδιακός τεχνικός.
Από την πλευρά του ο πρόεδρος της ΕΠΟ, Σοφοκλής Πιλάβιος χαρακτήρισε τελικό το ματς της Τρίτης. «Είναι ένας τελικός και θέλουμε ένα θετικό αποτέλεσμα για να είμαστε στα τελικά», δήλωσε ο κ. Πιλάβιος στο αεροδρόμιο «Ελ. Βενιζέλος».

Και πρόσθεσε: «Η ομάδα είναι δυνατή και αποφασισμένη, παρά τις αντιξοότητες, με τους τιμωρημένους και τους τραυματίες. Η Εθνική ομάδα είναι, σαφέστατα, το πιο υγιές κομμάτι του ελληνικού ποδοσφαίρου, όλοι κάνουμε, όμως, προσπάθεια για να υπάρξει υγεία σε όλους τους τομείς».
Και κατέληξε: «Είναι ένα πάρα πολύ δύσκολο παιχνίδι, που έχει ομοιότητες με τα προηγούμενα. Όπως μετά την πολύ μεγάλη νίκη στο Ισραήλ έτσι και τώρα, μετά τη μεγάλη νίκη επί της Κροατίας, έχουμε κάποια προβλήματα».

 

To Top