Πυγμαχία: Επιστροφή με πέντε χρυσά και ένα αργυρό για τον Άρη (photos)

Με πέντε χρυσά μετάλλια και ένα αργυρό επέστρεψαν οι πυγμάχοι του Άρη από το τουρνουά πυγμαχίας AEGEAN BOXING CUP που πραγματοποιήθηκε στην πόλη της Χίου στις 27 και 28 Απριλίου 2024.

Στο συγκεκριμένο τουρνουά συμμετείχαν πυγμάχοι από ομάδες της Ελλάδας αλλά και του εξωτερικού, προσφέροντας συναρπαστικές μάχες. Οι πυγμάχοι του Άρη έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους και κατάφεραν να πετύχουν σημαντικές νίκες.

Χρυσό μετάλλιο κατέκτησε η Τσακαλέλλη Παρασκευή στα 54 κιλά στην κατηγορία των κορασίδων, η Παυλίδη Χριστίνα στα 57 κιλά στην κατηγορία των Παγκορασίδων, στην κατηγορία παίδων ο Καλπάκης Τριαντάφυλλος στα 50 κιλά και ο Ασκαρελί Μιχάλης στα 75 κιλά όπως και ο Σαραφίδης Αθανάσιος στην κατηγορία εφήβων στα 86 κιλά.

Αργυρό μετάλλιο κατέκτησε ο Ζιώγας Ερμής στα 66 κιλά στην κατηγορία παίδων. Ο Κωνσταντινούδης Αλέξανδρος που συμμετείχε στην κατηγορία παμπαίδων στα 40 κιλά, λόγω το ότι δεν υπήρχε αντίπαλος του επιπέδου του, συμμετείχε σε προπονητικές συναντήσεις (Sparring).

Εν όψει του πανελληνίου πρωταθλήματος παίδων – παμπαίδων, οι συγκεκριμένοι αγώνες , ήταν μια πολύ καλή ευκαιρία για τους αθλητές μας, ώστε να τεστάρουν τις δυνατότητες τους.

Ο προπονητής του τμήματος Γκαβέζος Γιώργος και η έφορος του τμήματος Τσιλιμίγκρα Ειρήνη που συνόδευαν την αποστολή, έμειναν πολύ ευχαριστημένοι από την απόδοση των πυγμάχων μας.

Το τμήμα πυγμαχίας και ο ΑΣ ΑΡΗΣ θα ήθελαν να ευχαριστήσουν τον διοργανωτή σύλλογο, Ευθύμαχο Χίου όπως και τον προπονητή του συλλόγου Κεχαγιά Ανδρέα για τη φιλοξενία και για την πολύ καλή διοργάνωση.

To Top