Πυγμαχία: Με επτά αθλήτριες στο πανελλήνιο πρωτάθλημα γυναικών ο Άρης!

Με επτά αθλήτριες θα συμμετέχει ο Άρης στο πανελλήνιο πρωτάθλημα πυγμαχίας γυναικών που θα πραγματοποιηθεί στο κλειστό γυμναστήριο του παναθηναϊκού στην Αθήνα από 12 έως 14 Δεκεμβρίου.

Οι αθλήτριες που θα λάβουν μέρος στο πανελλήνιο πρωτάθλημα της κατηγορίας γυναικών θα είναι η Στέλλα Κοντούλη και η Χαρά Γιάντση στα 69 κιλά, η Ανδρομάχη Κούγκα στα 60 κιλά και η Αφροδίτη Σιαπάτη στα 57 κιλά.

Στην κατηγορία των νεανίδων στα 75 κιλά η Κατερίνα Τσάμη Κατερίνα και η Βασιλική Βλαχοδήμου και στην κατηγορία κορασίδων η Ελένη Οβσεπιάν στα 66 κιλά.

Η ομάδα γυναικών του Άρη θα είναι η μεγαλύτερη αποστολή στο συγκεκριμένο πρωτάθλημα και αυτό αποδεικνύει την άριστη και ποιοτική δουλειά που γίνεται στο γυναίκειο τμήμα πυγμαχίας το όποιο αναδεικνύει τον δυναμισμό της γυναίκας χωρίς να μειώνει την θηλυκότητα.

Στόχος όλων των αθλητριών είναι να κατακτήσουν ένα μετάλλιο και να ανέβουν στο βάθρο των νικητριών ώστε να συνεχίσουν την παράδοση που ξεκίνησε η πέντε φορές πρωταθλήτρια Γεωργία Βαχανιδου, η οποία είναι πρότυπο για τις νέες αθλήτριες του Άρη.

To Top