Πυγμαχία: Πλήθος μεταλλίων και σπουδαίες εμπειρίες για τους αθλητές του Άρη (photos)

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκαν οι αγώνες που διοργάνωσε το τμήμα Πυγμαχίας του Α.Σ Άρης το Σάββατο 11/3 και την Κυριακή 12/3 στην αίθουσα πυγμαχίας «Μιχαήλ Μπογδάνος» του γηπέδου «Κλεάνθης Βικελίδης».

Η συμμετοχή ήταν ιδιαίτερα μεγάλη μιας και συμμετείχαν 130 πυγμάχοι από 27 ομάδες από όλη την Ελλάδα και την Κύπρο.

Οι πυγμάχοι του Άρη που κατάφεραν να κατακτήσουν το χρυσό μετάλλιο στην κατηγορία τους ήταν οι: Τσίτσης Αθανάσιος, Κοντέλη Δέσποινα, Ζαρζαμπίδης Παναγιώτης, Τσακαλέλλη Παρασκευή, Καραγεώργος Ελευθέριος, Τσεπίδης Αχιλλέας, Χαραλαμπίδης Παναγιώτης, Καρανικόλας Δημήτριος, Καρανικόλας Παναγιώτης και Κωνσταντινούδης Αλέξανδρος.

Αργυρά μετάλλια κατέκτησαν στην κατηγορία τους οι: Ραμανδάνης Φίλιππος και Καλπάκης Τριαντάφυλλος, ενώ καταπληκτικές εμφανίσεις πραγματοποίησαν οι μικροί μας πυγμάχοι από τα τμήματα των Ακαδημιών, οι οποίοι αποκόμισαν σημαντικές αγωνιστικές πυγμαχικές εμπειρίες.

Τους αγώνες τίμησε με την παρουσία του ο πρόεδρος της Ελληνική Ομοσπονδίας Πυγμαχίας, Χάρης Μαριόλης. Επίσης το τμήμα πυγμαχίας του Α.Σ Άρης τίμησε για την προσφορά τους στο τμήμα τους: Καραγιάννη Πασχάλη και τον Εγγλέζο Αθανάσιο και ένα μεγάλο ευχαριστώ στις εταιρίες Τσάλας Τάσος και «Ζαγόρι Φυσικό Μεταλλικό Νερό» για την προσφορά τους στην διοργάνωση των αγώνων.

 

To Top