Πυγμαχία: Φέρνουν… χρυσάφι οι Παίδες!

Η πυγμαχία του Άρη… ετοιμάζεται να δώσει αύριο χρυσάφι στον σύλλογο, καθώς αθλητές της ομάδας θα δώσουν τη μάχη τους στους τελικούς του πανελλήνιου πρωταθλήματος παίδων στον Χολαργό.

Με δελτίο Τύπου ο ΑΣ Άρης ενημέρωσε πως “την πρόκριση στα τελικά του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Πυγμαχίας Παίδων, που διεξάγεται στο κλειστό γυμναστήριο Χολαργού, πήραν οι δύο νεαροί αθλητές του Άρη, Χρήστος Κόγιας και Χρήστος Βλαχοδήμος.

Την πρώτη ημέρα των υποχρεώσεών τους (Σάββατο 15/10) ,ο Κόγιας κέρδισε στα 63 κιλά τον Δούφα Ηλία από τον Ταλώ Λάρισας, με διακοπή στον α’ γύρο. Ο Βλαχοδήμος στα 66 κιλά αγωνίστηκε με τον Κόρδα Μάριο από τους Ίωνες Αθηνών και επιβλήθηκε με διακοπή στον β’ γύρο. Τα θετικά αποτελέσματα του Σαββάτου έθεσαν από νωρίς τους δύο πυγμάχους του ΑΡΗ στα μετάλλια, έχοντας εξασφαλίσει το
χάλκινο.

Στους αγώνες της Κυριακής, όμως και στα ημιτελικά, ο μονόλογος συνεχίστηκε. Ο Κόγιας βγήκε νικητής απέναντι στον Σαλβάνο Νικόλαο από τον Διαγόρα Αθηνών, με διακοπή στο β’ γύρο. Ο Βλαχοδήμος αναδείχθηκε νικητής στα σημεία στα 66 κιλά, απέναντι στον Αβραμίδη Νίκο από τον Μπάλιο Αθηνών.

Επόμενη αγωνιστική, τα τελικά του Πρωταθλήματος το πρωί της Δευτέρας (17/10, 11.30), με τους πυγμάχους του Συλλόγου, Χρήστο Κόγια και Χρήστο Βλαχοδήμο, να αντιμετωπίζουν τον Μαυρουραράκη Πέτρο από τον Εθνικό Αθηνών και τον Χαβαριώτη Κωνσταντίνο από την Παναχαική, αντίστοιχα. Το αργυρό μετάλλιο βρίσκεται ήδη στην «τσέπη» των δύο αθλητών μας, όμως, η νίκη στον τελικό θα τους βγάλει στο δρόμο για το χρυσό!”.

To Top