Πυγμαχία: «Χρυσός» ο Κωνσταντινούδης του Άρη στην Ουγγαρία (photos)

Με τέσσερα μετάλλια επέστρεψαν οι πυγμάχοι του Άρη από την Ουγγαρία, όπου έλαβαν μέρος στο διεθνές τουρνουά Akos Toth Memorial Tournament που πραγματοποιήθηκε στην πόλη Koka της Ουγγαρίας από τις 7 έως τις 10 Μαρτίου.

Συγκεκριμένα στην κατηγορία παίδων στα 50 κιλά ο Κωνσταντινούδης Πέτρος κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο και την πρώτη θέση.

Στην κατηγορία παμπαίδων στα 44 κιλά ο Οικονόμου Νικόλαος κατέκτησε το άργυρο μετάλλιο.

Στην κατηγορία των εφήβων στα 57 κιλά ο Ντίκος Κυριάκος κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο και στην κατηγορία παίδων στα 63 κιλά ο Ζιώγας Ερμής κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο.

Στο διεθνές αυτό τουρνουά συμμετείχαν η Ουγγαρία, η Σουηδία, η Ιρλανδία και η Ελλάδα.

Πολλά συγχαρητήρια στους αθλητές μας για τις επιδόσεις τους, οι οποίοι απέδειξαν για άλλη μια φορά το επίπεδο τους.

 

Πυγμαχία: «Χρυσός» ο Κωνσταντινούδης, «χάλκινος» ο Τσολάκης

Δύο μετάλλια κατέκτησε ο Άρης με τους Κωνσταντινούδη και Τσολάκη στο διεθνές τουρνουά πυγμαχίας MINOAS BOXING CUP.

Όπως αναφέρει ο Α.Σ. Άρης: “Με επιτυχία ολοκλήρωσαν τις αγωνιστικές τους υποχρεώσεις οι πυγμάχοι του ΑΡΗ στο διεθνές τουρνουά πυγμαχίας MINOAS BOXING CUP, το οποίο πραγματοποιήθηκε στο Ηράκλειο της Κρήτης από τις 28 έως τις 30 Ιουλίου.

Ο Πέτρος Κωνσταντινούδης κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στην κατηγορία Παμπαίδων στα 42 κιλά, ενώ ο Νικόλαος Τσολάκης κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο στην κατηγορία Παίδων στα 54 κιλά.

Είναι χαρακτηριστικό ότι ο Κωνσταντινούδης βραβεύτηκε από τον διοργανωτή, αφού ο τελικός τον οποίο κέρδισε αναδείχτηκε ως ο καλύτερος της διοργάνωσης. Ο επόμενος αγωνιστικός στόχος του αθλητή μας είναι το Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Παμπαίδων, το οπαίο θα πραγματοποιηθεί στο Σαράγιεβο της Βοσνίας.

Πολλά συγχαρητήρια και στους δυο αθλητές μας για τις επιτυχίες στους. Το τμήμα πυγμαχίας του Α.Σ. ΑΡΗΣ θα ήθελε να συγχαρεί και να ευχαριστήσει τον διοργανωτή του τουρνουά Ανδρέα Γιαννακόπουλο για τη φιλοξενία”.

To Top