ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

“Πυρά” εκ των έσω στον Πανσερραϊκό μετά την ήττα από την Λαμία: «Λες και έπαιζαν με τη Ρεάλ Μαδρίτης»

Στην επίθεση πέρασε και ο σύνδεσμος Παλαιμάχων του Πανσερραϊκού μετά την τελευταία ήττα (0-3) από τη Λαμία.

Οι παλαίμαχοι των Σερραίων εξέδωσαν ανακοίνωση, την οποία και υπογράφει ο Γιώργος Τσιφούτης, στην οποία και σχολιάζουν την εικόνα της ομάδας στο παιχνίδι, λέγοντας χαρακτηριστικά πως αγωνίστηκε σαν να αντιμετώπιζε τη Ρεάλ Μαδρίτης, ενώ παράλληλα σχολιάζουν τα πεπραγμένα της διοίκησης τα τελευταία χρόνια. Επίσης προτείνουν να σταματήσει τη λειτουργία της ομάδας στο τέλος της σεζόν και να επαναλειτουργήσει μόνο εφόσον βρεθεί κάποιος που να την αντιμετωπίσει όπως της αξίζει.

Αναλυτικά:

«Βλέποντας την ομάδας μας με τη Λαμία στην έδρα μας, λες και έπαιζε με την Real Madrid, ως παλαίμαχοι που γράψαμε ένα κομμάτι της ιστορίας, ως άνθρωποι που βοηθήσανε στον σχεδιασμό και την οργάνωση της ομάδας στο παρελθόν, ως άνθρωποι με μεγάλη εμπειρία σε υψηλό επίπεδο και πλέον ως οπαδοί της μεγάλης ομάδας μας, νομιμοποιούμαστε να ρωτήσουμε και να προτείνουμε τα εξής:

Ποιος ή ποιοι οργανώνουν-σχεδιάζουν βραχυπρόθεσμα ή μακροπρόθεσμα και ποια η φιλοσοφία τους για την ομάδα; Ποιοι πήραν την απόφαση να διώξουν σε έναν μήνα και να απαξιώσουν τους:
Αναστασιάδη, Δημητρίου (πληρώθηκε με διαρκείας εισιτήρια), Κατσαβάκη, Πανταζή, ενώ τώρα οι ίδιοι; (Χαλκίδης, Καμήλαλης, Κοράκης, Σαββίδης κα) κρατάνε προπονητή με 10 παιχνίδια χωρίς νίκη και γκολ, σε ένα πρωτάθλημα που οι μισές ομάδες είναι χωριά; Επίσης ενώ δηλώνουν ότι ο Πανσερραϊκός είναι γωνία μαγαζί, έκαναν εκδήλωση για την άνοδό μας από την Γ’ Εθνική στη Β΄, λες και ήταν η απελευθέρωση των Σερρών. Αυτό το «γωνία μαγαζί», γιατί δεν μπορούν να το δουλέψουν οι ίδιοι και να το γεμίσουν.

Ακόμα και στην πίτα των παλαιμάχων που έπρεπε να είναι όλοι, προπονητές-διοίκηση-ποδοσφαιριστές, μας σεβάστηκαν μόνο οι παίκτες και ένα μέλος της διοίκησης. Επειδή δεν μπορούμε να βλέπουμε άλλο να μικραίνει ο Πανσερραϊκός (είτε βλέπεις τις κερκίδες του Πήγασου είτε του Πανσερραϊκού είναι το ίδιο) και αν δεν μπορούν ή δεν θέλουν (δικαίωμά τους) να μας απαντήσουν ή να τοποθετηθούν στα παραπάνω, σεβόμενοι ότι αγόραζαν εισιτήρια στο παρελθόν για να μας βλέπουν να αγωνιζόμαστε και τώρα ότι έχουν βάλει χρήματα να μπορεί να λειτουργεί η ομάδας μας, προτείνουμε:

Στο τέλος της χρονιάς να σταματήσουν την λειτουργία της ομάδας (όπως είναι σήμερα), μέχρι να βρεθεί κάποιος ή κάποιοι που θα επαναλειρουγήσουν την ομάδα, όπως της αξίζει!!! (βάση της ιστορίας της).
Εκ μέρους των Παλαιμάχων Πανσερραϊκού Γιώργος Τσιφούτης».

To Top