“Πυρά” Κρούζλιακ για Βόλο: «Ο τρόπος που συμπεριφέρονται στους παίκτες είναι ντροπή γι’ αυτούς»

Στην Κόζιτσε θα συνεχίσει την ποδοσφαιρική του καριέρα ο Ντόμινικ Κρούζλιακ μετά την ξαφνική απομάκρυνσή του από το Βόλο μετά το πέναλτι που έκανε στο παιχνίδι πρωταθλήματος με αντίπαλο την ΑΕΚ.

Ο Σλοβάκος στόπερ επέστρεψε στη χώρα του και ανακοινώθηκε από την Κόζιτσε, παραχωρώντας τις πρώτες του δηλώσεις.

Σε αυτές αναφέρθηκε και στην ομάδα της Μαγνησίας, εξαπολύοντας «πυρά» για τον τρόπο που του φέρθηκαν μετά το ματς με τους «κιτρινόμαυρους».

«Είμαι χαρούμενος γιατί όλα κύλησαν ωραία για μένα και την οικογένεια μου και καταφέραμε να έρθουμε στη Σλοβακία. Προτεραιότητα μου ήταν να επιστρέψω στο σπίτι μου και αποφάσισα να συνεχίσω στην Κόζιτσε επειδή είναι σύλλογος με σωστή φιλοσοφία.

Μου αρέσει το όραμα που υπάρχει στην ομάδα στην ομάδα, το στάδιο, αλλά και το ρόστερ του συλλόγου. Έχω πολλούς φίλους και είναι σημαντικό πως έχω ξαναδουλέψει με τον προπονητή Άντον Σόλτις.

Είμαι επαγγελματίας και θα κάνω τα πάντα για την Κόζιτσε. Ελπίζω πως θα ανέβουμε στη βαθμολογία και θα δώσουμε χαρά στους οπαδούς της ομάδας. Ανυπομονώ να βοηθήσω την Κόζιτσε να πετύχει τους στόχους της», ανέφερε αρχικά και στη συνέχεια μίλησε για την αποχώρηση του από τον Βόλο:

«Οι υπεύθυνοι του συλλόγου με ενημέρωσαν για το τέλος μου από την ομάδα. Δεν είχα κάποια συζήτηση με τον Αχιλλέα Μπέο. Με πάγωσε και με εξέπληξε ιδιαίτερα. Δεν έκανα τίποτα λάθος, λάθη συμβαίνουν στη ζωή. Ο τρόπος που αντέδρασαν είναι ντροπή για αυτούς, όπως και ο τρόπος που συμπεριφέρονται στους παίκτες. Χαίρομαι που το ξεπέρασα».

To Top