ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

“Πυρετός” και στο Νέο Ρύσιο, παίρνει ειδικό μηχάνημα κρυοσάουνας ο Άρης (photos)

“Πυρετός” εργασιών και στο αθλητικό κέντρο στο Νέο Ρύσιο, παίρνει ειδικό μηχάνημα κρυοσάουνας ο Άρης!

Όπως έχει προαναγγελθεί από τους ανθρώπους της ΠΑΕ, το νέο “λίφτινγκ” στις εγκαταστάσεις του Νέου Ρυσίου έχει δρομολογηθεί. Οι εργασίες συνεχίζονται, ενώ καθημερινά βρίσκεται εκεί ο υπεύθυνος των γηπεδικών εγκαταστάσεων Βαγγέλης Παντζαρτζίδης. Δεν είναι τυχαίο ότι το περασμένο Σάββατο, το παρόν έδωσε ο Θόδωρος Καρυπίδης, ο οποίος πήρε μια “γεύση” για την πορεία των εργασιών.

Ανάμεσα στις αποφάσεις που έχουν δρομολογηθεί είναι η αγορά νέων μηχανημάτων και εξοπλισμού για το γυμναστήριο, αλλά και την αποκατάσταση των ποδοσφαιριστών. Μια από αυτές είναι η αγορά ειδικού μηχανήματος κρυοσάουνας.

Οι κιτρινόμαυροι γνώρισαν την μέθοδο αυτή από πέρσι κατά την συνεργασία της ΠΑΕ με το πρωτοποριακό κέντρο HYGEIA COMPLEX του Γιώργου Τελίδη, στο οποίο εφαρμόζονταν μοναδικές μέθοδοι για τα ελληνική δεδομένα, όπως είναι η αποκατάσταση με την κρυοσάουνα. Είναι μία ασφαλής και γρήγορη μέθοδος, διαρκεί μόλις 3 λεπτά, κατά την οποία εφαρμόζονται στο σώμα μας πολύ χαμηλές θερμοκρασίες (με τη δράση υγρού αζώτου), οι οποίες κυμαίνονται από -120°C έως -180°C.

Αξίζει να σημειωθεί ότι χρησιμοποιούνται από μεγάλες αθλητικές ομάδες και αθλητές, όπως Γιουβέντους, Λάτσιο, Ρόμα Παρί Σεν Ζερμέν, Ρίβερ Πλέιτ στο ποδόσφαιρο, αλλά και από συλλόγους του ΝΒΑ όπως Φίνιξ Σανς, Ντάλας Μάβερικς. Επίσης τεράστια ονόματα όπως οι Ρονάλντο, Νεϊμάρ, Λεμπρόν Τζέιμς, Σακίλ Ο’Νιλ, Γιουσέιν Μπολτ, ακολουθούν ανάλογες μεθόδους.

Ανάλογο μηχάνημα αναμένεται να αγοράσει η ΠΑΕ και να λειτουργήσει στο Νέο Ρύσιο.

Θυμηθείτε εδώ εικόνες από την περσινή εμπειρία των παικτών του Άρη:

To Top