Πωλείται με 75.000.000 ευρώ ο Χάμες Ροντρίγκες

Έτοιμη να μπει σε διαπραγματεύσεις για την πώληση του Χάμες Ροντρίγκες είναι η Μονακό, με την Ρεάλ να ρίχνει στο τραπέζι 60 εκατομμύρια ευρώ.

Χάμες Ροντρίγκες αποτελεί το πιο “hot” όνομα που κυκλοφορεί αυτή τη στιγμή στα γήπεδα της Βραζιλίας κάνοντας πράματα και θάματα με τη φανέλα της Κολομβίας και οι μνηστήρες για την απόκτησή του αυξάνονται και πληθύνονται.

Αυτό το γνωρίζει καλά η Μονακό και είναι αποφασισμένη να βγάλει…χρυσάφι σε περίπτωση παραχώρησής του, με την “Marca” να αποκαλύπτει στο σημερινό της πρωτοσέλιδο πως το ποσό που αξιώνουν οι Μονεγάσκοι είναι 75.000.000 ευρώ.

Το ίδιο μέσο συμπληρώνει πως ο Φλορεντίνο Πέρεθ είναι διατεθειμένος να προσφέρει μέχρι και 60.000.000 ευρώ για να τον ντύσει στα λευκά, ενώ εξετάζει το ενδεχόμενο να προτείνει και παίκτες ως μέρος ανταλλαγής για να καλυφθεί το όποιο οικονομικό χάσμα.

Να σημειωθεί πως η Μονακό είχε αποκτήσει τον Ροντρίγκες από την Πόρτο τον Μάιο του 2013 έναντι 45.000.000 ευρώ (δεσμεύεται με συμβόλαιο μέχρι το 2018) κάνοντάς τον την ακριβότερη μεταγραφή στην ιστορία του συλλόγου αλλά και της Ligue 1 γενικότερα.

Πηγή: sport24.gr

To Top