ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

«Πωλητήριο» στην Μαρσέιγ!

Προς πώληση θέτει την Μαρσέιγ η ιδιοκτήτριά της, Μαργκαριτά Λουί-Ντρεϊφύς, όπως ανακοίνωσε μιλώντας σε τηλεοπτικό σταθμό της Γαλλίας.

Όπως γνωστοποίησε η Μαργκαριτά Λουί-Ντρεϊφύς μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό «BFMTV», αποφάσισε να πουλήσει τον γαλλικό σύλλογο και πλέον περιμένει να ακούσει προτάσεις από τους ενδιαφερόμενους.

Βασικός υποψήφιος παρουσιάζεται ένας αγνώστων στοιχείων επενδυτής από τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, εκπρόσωπος του οποίου γευμάτισε στα τέλη του Μάρτη με τον πρόεδρο της Μαρσέιγ, Βινσέν Λαμπρούν, προκειμένου να συζητήσουν το ενδεχόμενο αγοραπωλησίας.

Η Μαρσέιγ διανύει μια από τις χειρότερες σεζόν στην σύγχρονη ιστορία της, έχοντας μόλις οκτώ νίκες στο φετινό πρωτάθλημα και έχοντας να κερδίσει στην έδρα τις από τις 13 Σεπτεμβρίου και το ματς με την Μπαστιά (4-1), για την 5η αγωνιστική της Ligue 1.

Αξίζει να σημειωθεί πως στο τελευταίο εντός έδρας ματς της Μαρσέιγ, οι φανατικοί οπαδοί της ομάδας σήκωσαν πανό με το οποίο ζητούσαν από την Λουί-Ντρεϊφύς να «επιστρέψει στην πραγματική της δουλειά, αυτή της νοικοκυράς».

Η Ρωσίδα δισεκατομμυριούχος, είναι επικεφαλής του Groupe Louis Dreyfus και μεγαλομέτοχος της Μαρσέιγ από το καλοκαίρι του 2009, ενώ το 2011 αγόρασε μετοχές και της βελγικής Σταντάρ Λιέγης.

Πηγή: sport-fm.gr

To Top