ΜΠΑΣΚΕΤ TOP

Πως διαμορφώνεται ο σχεδιασμός του ρόστερ με την επιστροφή Μποχωρίδη

Η επιστροφή του Λευτέρη Μποχωρίδη στις προπονήσεις και κατ’ επέκταση στην ομάδα οδηγεί τον Σούλη Μαρκόπουλο στην επιλογή φόργουορντ αντί γκαρντ για την τελευταία θέση του ξένου, ο οποίος πάντως θα έχει το ίδιο βασικό χαρακτηριστικό: Αξιόπιστο σουτ από τα 6,75 μέτρα.

Stoiximan.gr: Το Παιχνίδι σου Καλύτερο με ειδικά στοιχήματα για Σκόρερ, Κάρτες, Κόρνερ σε κάθε αγώνα της Super League!

Σύμφωνα με πληροφορίες από τη στιγμή που υπάρχει Μποχωρίδης στο ρόστερ και δεν θα προχωρήσει η περίπτωση του Μάρκο Πετσάρσκι, κρίθηκε σκόπιμο από τον Μαρκόπουλο και τους συνεργάτες του να αποκτηθεί ένας παίκτης που θα έχει έφεση στο μακρινό σουτ, όχι όμως στην περιφέρεια, αλλά στις θέσεις των φόργουορντ.

Ένα στοιχείο… αδυναμίας της φροντ λάιν του Άρη όπως αυτή διαμορφώνεται με τους Μιλόσεβιτς, Γκάγκιτς, Λι, Σλαφτσάκη και Βουλγαρόπουλο είναι ότι δεν μπορεί να απειλήσει με συνέπεια από μακρινή απόσταση.

Ο έκτος ξένος που θα προστεθεί στο ρόστερ του Άρη θα έχει αυτό ακριβώς το στοιχείο, θα παίζει και “3” και “4” και θα βοηθήσει με το αξιόπιστο μακρινό σουτ να δημιουργηθούν περισσότερα σχήματα και περισσότεροι “χώροι” μέσα στο γήπεδο και για τον Γκάγκιτς που έχει παιχνίδι με πλάτη στο καλάθι και για τον Μόρις που αρέσκεται στο “ένας – ένας” με διείσδυση.

Οι κίτρινοι θα ολοκληρώσουν τον σχεδιασμό τους κατά πάσα πιθανότητα με την απόκτηση ενός ακόμα περιφερειακού (π.χ. Άγγελος Τσαγκαράκης), που θα έχει βοηθητικό ρόλο, από την ελληνική αγορά.

To Top