ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Πως διαμορφώνεται ως τώρα το ρόστερ του Άρη – Γεμάτη η μεσοεπιθετική γραμμή

Οι μεταγραφικές κινήσεις του Άρη έχουν σχεδόν ολοκληρωθεί και ο Άκης Μάντζιος έχει να διαχειριστεί ένα ρόστερ 30 και πλέον παικτών.

Εν αναμονή της ανακοίνωσης του Αμπουμπακάρ Καμαρά και τις υποθέσεις του Ραφίκ Γκιτάν, ο οποίος βρίσκεται κοντά σε συμφωνία με τον Άρη, και της απόκτησης ακόμα ενός κεντρικού αμυντικού, ο προπονητής των «κιτρινόμαυρων» διαθέτει ένα ακόμα πιο γεμάτο ρόστερ από το περσινό.

Ιδίως στην μεσοεπιθετική γραμμή παρατηρείται συνωστισμός με την μέχρι τώρα παρουσία εννέα παικτών, όπως επίσης και στα αριστερά μπακ με τέσσερις παίκτες να βρίσκονται στη θέση αυτή.

Ας ρίξουμε μια ματιά στο πως διαμορφώνεται μέχρι σήμερα το ρόστερ του Άρη, με τους παίκτες που είναι εντός παρένθεσης να μην έχουν ανακοινωθεί ακόμα από την ΠΑΕ. Ο Κυριάκος Ασλανίδης ακολούθησε όλη την προετοιμασία, όμως δεν έχει υπογράψει ακόμα συμβόλαιο, ενώ κάποιοι παίκτες αναμένεται να δοθούν δανεικοί ή να μείνουν ελεύθεροι.

Τερματοφύλακες: Κουέστα, Ντένις, Σιαμπάνης.

Αμυντικοί: Δεληζήσης, Φαμπιάνο, Μπεναλουάν, (Ασλανίδης), Σούντγκρεν, Σάκιτς, Μαρμαρίδης, Γκάνεα, Λούμορ, Σενγκέργκης, Μαρτίνης.

Μέσοι: Σάσα, Τζέγκο, Ματίγια, Εντιαγέ, Σαλιάρης.

Μεσοεπιθετικοί: Γκάμα, Μαντσίνι, Γκαρσία, Μπερτόγλιο, Ντουάρτε, Ιτούρμπε, Μπρούνο Φελίπε, Χαΐροβιτς, Χατζηπιρπιρίδης, (Γκιτάν).

Επιθετικοί: Μάνος, Μήτρογλου, Λόπεθ, (Καμαρά).

To Top