ΜΠΑΣΚΕΤ

Πως η υπόθεση Μποχωρίδη επηρεάζει τις υπόλοιπες μεταγραφές του Άρη

Το θέμα του Λευτέρη Μποχωρίδη παραμένει σε εκκρεμότητα, κανείς σήμερα δεν γνωρίζει αν ο 25χρονος γκαρντ παίξει την επόμενη χρονιά μπάσκετ στον Άρη ή όχι και αυτή η στασιμότητα επηρεάζει τις υπόλοιπες μεταγραφικές κινήσεις των κίτρινων για να κλείσουν το ρόστερ τους.

Stoiximan.gr: Το Παιχνίδι σου Καλύτερο με ειδικά στοιχήματα για Σκόρερ, Κάρτες, Κόρνερ σε κάθε αγώνα της Super League!

Εννοείται πάντα πως οι υπόλοιπες μεταγραφικές κινήσεις προϋποθέτουν την άρση του απαγορευτικού μεταγραφών για την οποία οι άνθρωποι του Άρη εκφράζουν πλέον βεβαιότητα ότι θα συμβεί.

Ο Σούλης Μαρκόπουλος περιμένει να μάθει αν θα έχει ή όχι τον Μποχωρίδη στη διάθεσή του για τη νέα σεζόν και αναλόγως θα κινηθεί για να συμπληρώσει τις υπόλοιπες θέσεις στο ρόστερ, βάσει του μπάτζετ που υπάρχει διαθέσιμο.

Το μόνο βέβαιο είναι πως ο Άρης θα κινηθεί για την απόκτηση αθλητικού ψηλού, που θα συμπληρώνει επί της ουσίας σαν χαρακτηριστικά τους Μίλαν Μιλόσεβιτς και Τζόρτζε Γκάγκιτς. Αναζητείται ένας παίκτης με γρήγορα πόδια, ικανός στο παιχνίδι πάνω από τη στεφάνη, καλός ριμπάουντερ και μπλοκέρ που θα προσθέσει στοιχεία στην εμπειρία και την… μπασκετοσύνη των Μιλόσεβιτς – Γκάγκιτς.

Από εκεί και πέρα αν ο Μποχωρίδης παραμείνει τότε θα αποκτηθεί Αμερικανός στην θέση “3” με έφεση στο καλό μακρινό σουτ, ενώ αν δεν παραμείνει και οι κίτρινοι κυνηγήσουν την περίπτωση Βλάντο Γιάνκοβιτς, θα αλλάξουν τα πλάνα και θα προσπαθήσουν να προσθέσουν έναν παίκτη ακόμα στην περιφέρεια.

To Top