Πως θα παίξει στο Καραϊσκάκη ο ΠΑΣ κόντρα στον Ολυμπιακό

Αρκετούς παίκτες άφησε εκτός αποστολής ο Γιάννης Χριστόπουλος για το παιχνίδι κυπέλλου με τον Ολυμπιακό, προκειμένου να τους ξεκουράσει ενόψει του αγώνα της αναμέτρησης με τον Άρη που θα γίνει το Σάββατο στους «Ζωσιμάδες».
Εκτός έμειναν οι Φεγκρούς, Ιωάννου που προέρχονται από τραυματισμό και οι Τζημόπουλος, Ταμπάση, Τσουκαλάς, Οικονόμου, Γεωργίου, Ίλιτς για να πάρουν ανάσες ξεκούρασης. Για πρώτη φορά στην αποστολή είναι και οι νεαροί Νάκος, Χαρίσης που πριν από λίγο καιρό έγιναν επαγγελματίες.
Η αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό θα ξεκινήσει στις 18:00 της Τετάρτης (13/3) στο γήπεδο Καραϊσκάκη και θα μεταδοθεί απευθείας από τη συνδρομητική τηλεόραση OTEtv. Ο ΠΑΣ είχε χάσει στα Γιάννινα 1-0 με το γκολ του Αμπντούν
Σύμφωνα με τα μέσα ενημέρωσης από τα Γιάννινα:
“Ίσως ξεκινήσει από την αρχή ο Τάσος Πάντος και να βγει στη συνέχεια. Πιθανόν ο ΠΑΣ να ξεκινήσει με τερματοφύλακα τον Μπαμπανιώτη, δεξιό αμυντικό τον Πάντο ή τον Ντάσιο, αριστερό μπακ τον Μιχαήλ, στόπερ τους Κολοβέτσιο, Μπέριο, αμυντικά χαφ τους Λίλα, Κεϊτά, κεντρικό χαφ τον Ντε Βινσέντι, δεξί χαφ τον Νικλητσιώτη, αριστερό τον Κοροβέση ή τον Αυγενικού και προωθημένο κυνηγό τον Γιάκο ή τον Βίλα. Στην αποστολή είναι και οι Μπακόλας, Ρουμπουλάκου, Νάκος, Χαρίσης”.
To Top