“Πως και γιατί ‘χάθηκε’ ο Ουμπίντες πέρσι το καλοκαίρι”

Ο Πάνος Στεφανίδης ζήτησε συγνώμη από το Σώμα της Κοινωνίας Μελών Άρη γιατί η διοικούσα επιτροπή που συστάθηκε πέρσι το καλοκαίρι (Λαμπριάκος, Κατσιαούνης, Ζαμπέτας τα άλλα τρία μέλη) δεν έγιναν διοικήση πρωτοδικείου το φθινόπωρο του 2012, ενώ εξήγησε πως και γιατί “χάθηκε” ο Ουμπίντες.

Στον απολογισμό της θητείας του ως μέλος της διοικούσας επιτροπής ο νυν πρόεδρος της ΚΜΑ τόνισε πως “αντιμετωπίζαμε με το καλημέρα τεράστια προβλήματα. Με βάση παλιές οφειλές και εφορία, το κόστος της παραμονής του Ουμπίντες θα έφτανε τα 600.000 ευρώ», υπογραμμίζοντας ότι υπήρχαν προβλήματα στα θέματα των φιλικών προετοιμασίας, εκχωρήσεων και χορηγιών κτλ: “Πέρυσι τέτοια εποχή η ομάδα ήταν σε αδιέξοδο και αποφασίσαμε μαζί με τους υπόλοιπους να προχωρήσουμε σε διοίκηση. Βρεθήκαμε στην ΠΑΕ και κυριολεκτικά τα χάσαμε. Είχαμε να αντιμετωπίσουμε πολλά. Φοβηθήκαμε πάρα πολύ. Είχαμε πρόβλημα με τη συμμετοχή της ομάδας στο πρωτάθλημα, με τις μεταγραφές και το ρόστερ. Παράλληλα υπήρχαν προβλήματα από τις συμβάσεις της διοίκησης Αθανασιάδη. Υπήρχε πρόβλημα επίσης με την εταιρία των διαφημιστικών πινακίδων του γηπέδου. Υπήρχαν χορηγίες που ήταν εις βάρος της ΠΑΕ”.

Πρόσθεσε πως “υπήρχε μεγάλη δυσκολία και ρίσκο με τις τρεις μεταγραφές που έπρεπε να κάνουμε. Πιστεύω πως τα πήγαμε αρκετά καλά σε αυτό τον τομέα, βλέποντας και την απόδοση των παικτών. Στήσαμε μια ομάδα, προσπαθούσαμε να πάρουμε τα αποτελέσματα. Είπαμε την αλήθεια στον κόσμο ότι η ομάδα κινδυνεύει. Ζητούμε συγνώμη που δεν μπήκαμε στη διοίκηση πρωτοδικείου. Αλλά μετά το έγγραφο που πήραμε στις 19 Ιουλίου, διαπιστώσαμε ότι με τις δικές μας δυνάμεις δεν μπορούσαμε να τραβήξουμε οικονομικά την ομάδα. Η πρόθεση μας έγινε γνωστή και ΚΜΑ. Ζητούμε συγνώμη αν είπαμε άλλα πράγματα, όμως και εμείς άλλα γνωρίζαμε”.

 

To Top