Χωρίς κατηγορία

Πως μέσα σε… 94 λέξεις ανοίγει την “πόρτα” της εξόδου

Ο Άρης είναι σε κατάσταση ασφυξίας. Αγωνιστικά και διοικητικά. Αγωνιστικά το περιγράψαμε με όση γλαφυρότητα μπορούσαμε σε άλλες αναρτήσεις. Μια απλή ματιά στον βαθμολογικό πίνακα αρκεί.

Από κει και πέρα σε διοικητικό επίπεδο, είναι φανερό ότι ο Δημήτρης Ηλιάδης και η διοίκηση του αναγνωρίζοντας  τα λάθη που έχουν γίνει από την αρχή της περιόδου, έδειξαν διατεθειμένοι να μην αποφύγουν την αυτοκριτική.

Κακώς κείμενα υπάρχουν, ευθύνες και άστοχες επιλογές πάρα πολλές. Είναι αλήθεια, ότι ο Άρης δεν «κατρακύλησε» οικονομικά και αγωνιστικά αποκλειστικά το τελευταίο 7μηνο, αλλά σε αυτό το χρονικό διάστημα η συγκεκριμένη διοίκηση κατά ομολογία (και της ίδιας) δεν τα κατάφερε.

Για να το “μαζέψουμε”:

1. Ο Ηλιάδης είναι δεδομένο ότι βρίσκεται στη διαδικασία της αποχώρησης. Το γεγονός αυτό δεν επιδέχεται αμφισβήτηση, ειδικά μετά την εξέλιξη των γεγονότων, όπου ο επενδυτής είναι μέχρι στιγμής στα λόγια! Κι ο Άρης διψάει για χρήματα.

2. Ο ίδιος ο Ηλιάδης με συνεντεύξεις του, με δηλώσεις του, με κατ’ ιδίαν συζητήσεις σε ανύποπτο χρόνο είχε βάλει τον… χρονοδιακόπτη της παρουσίας του. Δηλαδή; “Εφόσον έβρισκε έναν επενδυτή” θα συνέχιζε. Διαφορετικά είχε “προαναγγείλει” την αποχώρησή του μέχρι τον Δεκέμβριο, εφόσον δεν εξασφάλιζε τα κεφάλαια που προσδοκούσε, ώστε ο Άρης να είναι βιώσιμος.

Το σκεπτικό; Η ομάδα έχει άλλες 19 αγωνιστικές για να επιβιώσει.

3. Ουσιαστικά με την τελευταία δήλωση-ανακοίνωση, ο Ηλιάδης ανοίγει την πόρτα της εξόδου! Μέσα σε 94 λέξεις… Διαβάστε:

“Οι πόρτες της ΠΑΕ ΑΡΗΣ είναι ανοιχτές για οποιονδήποτε επιθυμεί να συμμετάσχει μετοχικά στην εταιρεία. Δεν ακυρώνω το οποιοδήποτε υφιστάμενο ή μελλοντικό ενδιαφέρον του κ. Κωνσταντινίδη για την ΠΑΕ ΑΡΗΣ, αλλά προσωπικά δεν θα επιδιώξω νέες συζητήσεις μαζί του εάν νωρίτερα δεν τοποθετηθεί δημοσίως, ώστε να ενημερωθεί ο κόσμος της ομάδας μας για τα σχέδια του, τηρώντας την έγγραφη υπόσχεσή του ή εάν δεν κάνει πράξη με ανέγκλητες εγγυήσεις τη συμμετοχή του στην ΠΑΕ.

Δημόσια τοποθέτηση δεν θεωρώ τη συμμετοχή του σε τηλεοπτικό πάνελ διότι παρόμοιες ενέργειες προσβάλουν τον κόσμο της ιστορικής μας ομάδας.”.

Ουσιαστικά το περιβόητο στόρι της επενδυτολογίας κλείνει τελείως άδοξα, εκτός κι αν έχουμε εκπλήξεις της τελευταίας στιγμής, τουλάχιστον από την πλευρά την υποψήφιου επενδυτή.

Ο Ηλιάδης, ουσιαστικά, θέλει να περιγράψει στη δήλωσή του ότι έκανε από την πλευρά του, ό,τι ήταν παραγοντικά δυνατόν και – εκ των πραγμάτων – ένα ναυάγιο των συνομιλιών, ανοίγει διάπλατα τον δρόμο της δικής του φυγής…

Όσο για το πότε; Μπορεί μετά τον αγώνα με τον Ολυμπιακό. Όλα δείχνουν ότι την Τετάρτη στη γ.σ. της Κοινωνίας Μελών, απλά θα πέσουν οι τίτλοι του τέλους.

 

To Top