ΜΠΑΣΚΕΤ

Πως να πει “ναι” σε κάτι που δεν… υπάρχει;

Το κακό για τον Άρη δεν είναι ότι απάντησε αρνητικά ο Γιάννης Καστρίτης και δεν θα συνεχίσει στον Άρη, αλλά το ότι δεν υπήρχε ούτε μισό στοιχείο για να τον κάνει να το σκεφτεί να πει “ναι”.

Ακολούθησε το PRESSARIS και στο Instagram, για ακόμα πιο άμεση ενημέρωση στα θέματα του Άρη!

Στις 25 Ιουνίου το μεγάλο πρόβλημα του Άρη είναι πως δεν είχε απαντήσεις ο Δημήτρης Γουλιέλμος σε δύο θέματα που του έθεσε ο Γιάννης Καστρίτης (και θα του θέσει και ο επόμενος υποψήφιος εφόσον έχει λογική στο μυαλό του): α) Η ομάδα θα παίξει με ή χωρίς απαγορευτικό μεταγραφών, β) Ποιο είναι το μπάτζετ για την επόμενη χρονιά;

Όταν στις 25 Ιουνίου δεν υπάρχουν απαντήσεις σε αυτά τα ερωτήματα, η κατάσταση περνάει στο στάδιο “επικίνδυνη” για το μέλλον του τμήματος. Όσο συνεπής προσπάθησε να είναι μέσα στη σεζόν ο Δημήτρης Γουλιέλμος – και ήταν όταν έχει πληρώσει 8/10 μηνιάτικα του φετινού ρόστερ και σημαντικά ποσά σε χρέη παλιότερων ετών – άλλο τόσο ανακόλουθος των δηλώσεών του είναι από το τέλος του πρωταθλήματος μέχρι σήμερα.

Ούτε καν οι στενοί συνεργάτες του δεν γνωρίζουν πώς και γιατί κινείται σε αυτή την αβεβαιότητα.

Το ότι ο Καστρίτης απάντησε αρνητικά στον Γουλιέλμο για μια θέση που ήθελε πολύ και δίχως να έχει προς το παρόν επίσημη πρόταση από κάποια άλλη ομάδα (επιπέδου Άρη) σημαίνει πολλά. Αν προσθέσει κανείς ότι η συζήτηση δεν πήγε καν στο θέμα των αποδοχών του ίδιου, τότε μπορεί ο καθένας να αντιληφθεί τους λόγους που οδήγησαν τον Έλληνα τεχνικό στην απόφασή του.

To Top