ΜΠΑΣΚΕΤ TOP

Πως οι εκλογές επηρεάζουν την παραχώρηση του Παλέ στον Άρη

Η χθεσινή εξέλιξη στο πολιτικό πεδίο με την προκήρυξη του Αλέξη Τσίπρας για βουλευτικές εκλογές άμεσα, είναι προφανές ότι βάζει σε άλλο επίπεδο την παραχώρηση του Αλεξανδρείου στον Άρη.

Το Παιχνίδι σου Καλύτερο με Live Streaming και Cash-out (ισχύουν όροι & προϋποθέσεις)!

Είναι ένα δεδομένο που αυτή τη στιγμή ουδείς μπορεί να γνωρίζει τον αντίχτυπο που θα έχει στην εφαρμογή του δίκαιου αιτήματος του Άρη για την παραχώρηση του Παλέ.

Η χώρα μπήκε άμεσα σε μια προεκλογική περίοδο που θα έχει διάρκεια περίπου ένα μήνα και είναι προφανές ότι τα επιτελεία των κομμάτων, και της κυβέρνησης κατ’ επέκταση, θα ασχολούνται με τις εκλογές.

Ο Άρης οφείλει να διατηρήσει ψηλά στην ατζέντα το θέμα της παραχώρησης του Παλέ, είτε με την υπάρχουσα κυβέρνηση – ευχής έργο θα ήταν να ολοκληρωθεί άμεσα η διαδικασία, πριν τις εκλογές – είτε με την επόμενη κυβέρνηση που θα προκύψει.

Η αδικία εις βάρος του Άρη δεν έχει πολιτικό χρώμα. Υπήρχε και υπάρχει και θα πρέπει να αποκατασταθεί το συντομότερο δυνατόν με την παραχώρηση του ιστορικού γηπέδου στον μεγαλύτερο σύλλογο της Μακεδονίας για πλήρη χρήση του.

To Top