Πως ο Άρης μπορεί να ντύσει στα κιτρινόμαυρα τον Καββαδά!

Ο Βασίλης Καββαδάς είναι ο διακαής πόθος του Βαγγέλη Αγγέλου για την θέση του σέντερ. Όσο περνούν οι μέρες ο συγκεκριμένος παίκτης έχει όλο και πιο πολλές πιθανότητες να φορέσει την κίτρινη φανέλα, όπως αναφέρουν πληροφορίες του PRESSARIS από την Αθήνα.

Ο 22χρονος σέντερ έχει άλλον έναν χρόνο συμβόλαιο. Ο Πανιώνιος του έχει προτείνει κατ’ επανάληψη νέο συμβόλαιο, αλλά ο Καββαδάς δεν θέλει να μείνει και έχει δώσει αρνητικές απαντήσεις, γιατί δεν παίζει πολύ. Αυτό σημαίνει ότι το επόμενο καλοκαίρι οι κυανέρυθροι θα χάσουν τον παίκτη χωρίς ανταλλάγματα.

Ο ιδιοκτήτης του Πανιωνίου, Ηλίας Λιανός, φαίνεται πως πλέον δεν δείχνει αρνητικός σε πώληση του παίκτη ακόμα και σε ποσό πολύ πιο μικρό από αυτό που ο ίδιος θα ήθελε ή φανταζόταν ότι μπορούσε να πάρει, ειδικά πέρσι το καλοκαίρι όταν ο Καββαδάς είχε ολοκληρώσει μια πολύ καλή σεζόν.

Προς το παρόν ενδιαφέρον για τον Καββαδά δεν έχουν δείξει οι δύο αθηναϊκές ομάδες που θα μπορούσαν να τον αποκτήσουν. Έχει δείξει όμως ο Άρης, που μπορεί να μην του προσφέρει χρήματα πολλά, αλλά του δίνει αυτό που ζητάει άμεσα: Χρόνο συμμετοχής. Σε καμία περίπτωση οι κίτρινοι δεν έχουν την οικονομική δυνατότητα να σπαταλήσουν πολλά χρήματα, αλλά ένα μικρό χρηματικό ποσό μπορούν να δώσουν. Αν αυτό το ποσό καλύπτει τον Πανιώνιο είναι ένα θέμα διαπραγμάτευσης. Εφόσον επικρατεί η λογική του “από το τίποτα καλύτερα και κάτι λίγο”, τότε ο Άρης έχει πιθανότητες να αποκτήσει τον 22χρονο σέντερ.

Είναι θετικό στην όλη υπόθεση ότι ο Καββαδάς έχει ατζέντη τον Νίκο Λώτσο, τον ίδιο από τον οποίο εκπροσωπούνται και ο Λευτέρης Μποχωρίδης και ο Αλέξανδρος Βεζένκοφ και υπάρχει μια καλή συνεργασία με τους κίτρινους.

Είναι σαφώς ένα θέμα που απαιτεί λεπτούς χειρισμούς και στον Άρη προσπαθούν να είναι όσο το δυνατόν πιο προσεκτικοί στις κινήσεις τους.

 

To Top