ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Πόι: «Ένα επίπεδο πάνω σε σχέση με πέρσι»

O Μάουρο Πόι για το φετινό ξεκίνημα του Άρη στο πρωτάθλημα, αλλά και τι διαφορές με την περσινή περίοδο.

Αναλυτικά όσα είπε στο “Μetropolis”:

«Πήραμε πέντε νίκες, πάμε καλά αλλά έχουμε ακόμη δρόμο μπροστά μας. Είναι σημαντικό που κερδίζουμε. Πήραμε μια πολύ καλή νίκη στην Καβάλα και μέχρι τώρα είμαστε καλά. Δεν κάναμε τίποτα όμως. Έχουμε πολλά παιχνίδια μπροστά μας και πρέπει να συνεχίσουμε έτσι».

Για τις διαφορές με πέρσι: «Η ομάδα είναι ένα επίπεδο πάνω σε σχέση με πέρσι. Όσοι ήρθαν βοηθούν πολύ και η ομάδα έχει ανέβει επίπεδο. Θα πάμε πολύ καλύτερα από πέρσι. Και ο προπονητής βοηθάει πολύ. Γενικά είμαστε ένα πολύ καλό γκρουπ, έχουμε καλούς παίκτες, δουλεύουμε πολύ καλά και έχουμε καλό κλίμα, κάτι που είναι πολύ σημαντικό. Είμαστε 20-22 παίκτες πανέτοιμοι να βοηθήσουμε. Είμαστε μια οικογένεια και αυτό φαίνεται».

Για τα οικονομικά: «Δεν έχουμε τέτοια προβλήματα. Το μυαλό μας είναι μόνο στο γήπεδο. Υπάρχει ηρεμία, είναι όλα καλά. Το μόνο που μας απασχολεί είναι να παίξουμε καλά και να έχουμε μια καλή χρονιά. Όλοι θέλουμε τον Άρη στη Super League, όμως, χρειάζεται υπομονή και όχι τα περσινά λάθη».

Για τους προσωπικούς του στόχους: «Δεν έκανα προετοιμασία, όμως, σιγά σιγά βρίσκω ρυθμό. Πέρσι έβαλα 13 γκολ. Μακάρι να βάλω και φέτος τόσα. Αυτό που έχει σημασία, όμως, είναι να πάει καλά η ομάδα και όχι αν θα βάλω 13 γκολ ή ένα. Αυτό που κοιτάω είναι να βοηθάω την ομάδα. Να περάσει γρήγορα αυτή η χρονιά για να είμαστε χαρούμενοι».

To Top