ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Πόι: “Με τον κόσμο στο πλευρό μας κερδίζουμε πιο εύκολα…”

Ο Μάουρο Πόι πέτυχε το νικητήριο τέρμα του Άρη στο ματς με την Καβάλα στο “Ανθή Καραγιάννη”. Ο 33χρονος επιθετικός των “κιτρινόμαυρων” μίλησε για την δεύτερη φετινή νίκη, αλλά και το παιχνίδι που ακολουθεί την Τετάρτη στο “Κλεάνθης Βικελίδης”:

«Ήταν ένα αρκετά δύσκολο παιχνίδι, σε δύσκολες συνθήκες. Βρεθήκαμε από νωρίς πίσω στο σκορ, αλλά παίξαμε πολύ καλά ,βάλαμε τα γκολ που έπρεπε και πήραμε την νίκη», τόνισε αρχικά ο Αργεντινός στον “Arena 89,4”

Για το γκολ που πέτυχε: «Δεν έχει σημασία ότι εγώ έβαλα το γκολ, σημασία έχει να κερδίζει η ομάδα. Η ομάδα έχει λίγο καιρό που προπονείται όλη μαζί οπότε είναι πολύ σημαντικό που πετύχαμε αυτή την νίκη».

Για τις διαφορές του περσινού Άρη με τον φετινό: «Ήρθαν πολλοί παίκτες με μεγάλη ποιότητα αλλά και με εμπειρία και θα αποτελέσουν πολύ σημαντική βοήθεια στην φετινή χρονιά».

Για το παιχνίδι της Τετάρτης που θα είναι το πρώτο με κόσμο: «Από εμάς εξαρτάται αν το παιχνίδι με τον Ηρακλή Αμπελοκήπων θα είναι εύκολο ή δύσκολο . Όσο για τον κόσμο ,φυσικά και τον περιμένουμε και τους χρειαζόμαστε. Όταν είναι γεμάτες οι κερκίδες είναι πιο εύκολο για μας να κερδίζουμε τα παιχνίδια».

To Top