Πόι: “Πάντα ήθελα να παίξω στον Άρη! Ψέμματα ότι δεν πέρασα τα εργομετρικά στον Παναργειακό”

Η απόκτηση του Μάουρο Πόι αναμένεται να έχει διπλό όφελος για τον φετινό Άρη, καθώς πέρα από την ανδιαμφισβήτητη αγωνιστική του αξία μπορεί να προσθέσει εμπειρία σε ένα ρόστερ που κατά γενική ομολογία υστερείται αυτής.

Ο Αργεντίνος φιλοξενήθηκε στο “Αθλητικό Μετρόπολις” και σε… άπταιστα ελληνικά μίλησε για την εμπειρία του Άρη, τα όσα συνέβησαν στον Παναργειακό, ενώ φρόντισε να περάσει και το δικό του μήνυμα στον κόσμο.

Αναλυτικά:

Για τις πρώτες του εντυπώσεις από τον Άρη: “Είμαι μόνο δύο μέρες στη Θεσσαλονίκη και δεν μπορώ ακόμα να πω πολλά πράγματα, είναι νωρίς ακόμα”.

Για το ότι αγωνίζεται σε μία ομάδα με ιστορία και “βαριά” φανέλα: “Το ξέρω ότι η φανέλα του Άρη είναι βαριά. Ξέρω ότι η ομάδα έχει δυσκολίες, αλλά αν είμαστε όλοι μαζί κι ενωμένοι θα τα πάμε καλά.Ξέρω τι σημαίνει ο Άρης. Είμαι εδώ για να βοηθήσω. Θα βοηθήσουμε εμείς που έχουμε την εμπειρία, αυτός είναι ο στόχος μας”.

Για την δυναμική της έδρας του Άρη: “Ολοι ξέρουμε ότι ο Άρης έχει μια δυνατή έδρα. Όλοι ξέρουμε ότι ο Άρης είναι μία μεγάλη ομάδα. Ο Άρης είναι Άρης κι ελπίζω ότι σε 2 χρόνια θα είναι στην Α Εθνική”.

Για το αν θα πορευτεί μαζί με τον Άρη μέχρι και την Α΄Εθνική: “Δεν μπορώ να το πω ακόμα αυτό. Θέλω να βοηθήσω τον Άρη για φέτος και μετά βλέπουμε..”

Για τους νέους του συμπαίκτες: “Είναι μικρά παιδιά, αλλά όλοι τους είναι καλοί παίκτες. Γνωρίζω όσους παίξανε πέρσι. Γνωρίζω πολύ καλά τον Φερνάντες που έπαιξε πέρσι στον Πλατανιά”.

Για την φυσική του κατάσταση: “Είναι λίγο μπέρδεμα η φυσική μου κατάσταση. Γράφουν πολλά που δεν ισχύουν. Τώρα είμαι καλά, αν δεν ήμουν δεν θα ήμουν εδώ. Στον Παναργειακό έγιναν κάποια πράγματα που δεν θέλω να μιλήσω γι αυτά. Το ότι λένε ότι δεν πέρασα τα εργομετρικά είναι ψέμματα. Θα δείτε ότι είμαι καλά και σε καλή κατάσταση”.

Ολοκληρώνοντας, έδωσε και το δικό του μήνυμα στον κόσμο της ομάδας: “Στον κόσμο θέλω να πω να στηρίζει. Εγώ όταν ήμουν σε άλλες ομάδες πάντα ήθελα να παίξω σε ένα τέτοιο γήπεδο και σε μία τέτοια ομάδα. Πρέπει να έιμαστε όλοι μια ομάδα, ο κόσμος, εμείς οι παίκτες, οι προπονητές, οι φτοντιστές, όλοι…”.

To Top