Πόι: «Πιο δύσκολο αυτό το παιχνίδι με τον Άρη» (video)

Την άποψη ότι ο αυριανός αγώνας με τον Άρη θα είναι δυσκολότερος από εκείνον του α’ γύρου, όταν η Ξάνθη είχε αποσπάσει ισοπαλία 0-0 στη Θεσσαλονίκη, εξέφρασε ο Μάουρο Πόι μιλώντας στην κάμερα του συνδρομητικού καναλιού.

Ο Αργεντινός μεσοεπιθετικός θα απουσιάσει για πρώτη φορά στο φετινό πρωτάθλημα, λόγω καρτών, αλλά παρόλα αυτά κατέθεσε την άποψή του για το κρίσιμο παιχνίδι με τους «κίτρινους».

Ο Πόι είπε χαρακτηριστικά: «Πάντοτε ένας αγώνας με τον Άρη είναι δύσκολος. Στα τελευταία παιχνίδια ο Άρης πήρε καλά αποτελέσματα και είναι κοντά μας στη βαθμολογία. Στον α’ γύρο είχαμε έρθει ισόπαλοι 0-0, αλλά τώρα το παιχνίδι θα είναι δυσκολότερο, γιατί θα είναι πολύ σημαντικό τόσο για μας όσο για τον Άρη».

Υποστήριξε, πάντως, ότι η απόδοση των γηπεδούχων θα είναι το βαρόμετρο: «Εξαρτάται από εμάς. Αν παίξουμε όπως πρέπει, αν παίξουμε καλά, μπορούμε να κερδίσουμε. Έχει πολύ καλή ομάδα ο Άρης, αλλά εμείς πρέπει να κοιτάξουμε τη δική μας απόδοση».

Επιπλέον, ο Αργεντινός παίκτης τόνισε για την ομάδα του.: «Είμαστε ευχαριστημένοι από τη βαθμολογική μας κατάσταση, αλλά πρέπει πάντοτε να κοιτάμε μπροστά. Το επόμενο παιχνίδι είναι κάθε φορά το πιο σημαντικό απ’ όλα. Είναι πολύ νωρίς για να πούμε αν θα είμαστε στα πλέι οφ ή όχι. Έχουμε καλή ομάδα, όπως καλές ομάδες είναι και ο ΟΦΗ, ο Ατρόμητος και ο Άρης, που μας ακολουθούν στη βαθμολογία. Το αήττητο σερί των 10 αγώνων έσπασε κόντρα στον ΟΦΗ, όμως εκείνος ο αγώνας ανήκει στο παρελθόν. Τώρα, πρέπει να κάνουμε ό,τι μπορούμε για να κερδίσουμε τον Άρη».

Δείτε εδώ τις δηλώσεις του Μάουρο Πόι στο συνδρομητικό κανάλι

To Top