ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Πόι σε Μαρτίνες: “Ναι στον Άρη…”

Η υπόθεση του Νίκολα Μαρτίνες είναι ακόμη ανοιχτή για τον Άρη, όσο υπάρχει ανοιχτό το θέμα του συμβολαίου του με τον Ολυμπιακό.

Το περίμενες 4 χρόνια! Ήρθε η στιγμή να απολαύσεις το Παγκόσμιο Κύπελλο στο Stoiximan.gr! Αμέτρητα Στοιχήματα και πλούσιο παιχνίδι κάθε μέρα! 

Ο ατζέντης του 30χρονου μέσου από την Αργεντινή έχει ξεκινήσει τις συζητήσεις με την ομάδα του Πειραιά για το διαζύγιο, μια και δεν υπολογίζεται για τη νέα σεζόν, έχει συμβόλαιο για ακόμα ένα χρόνο και σε συνδυασμό με τα 300.000 ευρώ που προβλέπει η συμφωνία του με τον Ολυμπιακό καθιστά αδύνατη την παραμονή του στο ρόστερ της ομάδας.

Την ίδια ώρα ένας παλιός γνώριμος του Άρη, ο Μάουρο Πόι, ο οποίος είναι συμπατριώτης του Μαρτίνες και ήταν συμπαίκτης του στον Παναιτωλικό μίλησε με τον υποψήφιο να ντυθεί στα κιτρινόμαυρα ποδοσφαιριστή. Ο Πόι μίλησε στον Μαρτίνες για τον Άρη και του υπογράμμισε ότι εφόσον το θέμα μπει στην τελική ευθεία να πεί “ναι στους κιτρινόμαυρους”, εξηγώντας του τι σημαίνει η δυναμική του συλλόγου και του κόσμου του.

To Top