ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Πόι στο PRESSARIS: “Έρχομαι μόλις μου το ζητήσουν! Καλό θα ήταν να σεβαστούν τον κόσμο του Άρη”

Το ενδεχόμενο επιστροφής του Μάουρο Πόι δεν έχει επί τους ουσίας απομακρυνθεί ποτέ την καθημερινότητα του Άρη το τελευταίο διάστημα. Ο Αργεντινός, που έμεινε εκτός πλάνων του Δημήτρη Καλαϊτζίδη, με την μη ύπαρξη του δεύτερου, πλέον, στους “κιτρινόμαυρους”, βρίσκεται πολύ κοντά στην επιστροφή του στην ομάδα.

Ήδη, για τον αρχηγό και πρώτο σκόρερ του Άρη πέρσι οι πληροφορίες αναφέρουν ότι η πλευρά Αρβανιτίδη τον έχει προσεγγίσει και δεν αποκλείεται να «τρέξουν» σύντομα οι εξελίξεις, αν βεβαίως αναλάβει. Ο ίδιος, μιλάει στο PRESSARIS για όσα συμβαίνουν το τελευταίο διάστημα στους “κιτρινόμαυρους”, εκφράζοντας αρχικά για μία ακόμα φορά το πόσο θέλει να επιστρέψει:

«Θέλω να έρθω. Δεν έχω ακόμα κάποια επίσημη πρόταση, γιατί πρέπει να γίνει η γενική συνέλευση. Στόχος μου είναι να βοηθήσω τον Άρη. Αν μου το ζητήσουν παίρνω το πρώτο… αεροπλάνο κι έρχομαι στη Θεσσαλονίκη».

 

Πως ένιωσες όταν έμαθες ότι ο Άρης θα παραμείνει στη Γ΄Εθνική;

«Είμαι πολύ απογοητευμένος με την εξέλιξη αυτή. Έπρεπε να τηρηθούν οι νόμοι. Όλο το καλοκαίρι ακούγαμε ότι κατά 99% θα είμαστε στη Φουτμπολ Λιγκ και κάτι τέτοιο δεν έγινε. Δεν μπορώ να καταλάβω ποιος έκανε λάθος…”.

Σε απασχολεί το επίπεδο αγωνιστικής ετοιμότητας του Άρη για το νέο πρωτάθλημα;

“Είναι πλέον πολύ δύσκολα τα πράγματα. Πρέπει και τα παιδιά που είναι τώρα να παραμείνουν για να φτιαχτεί μία ομάδα σύντομα. Φυσικά πρέπει να γίνουν και πολλές μεταγραφές. Ενημερώνομαι για όλα και ξέρω τι ακριβώς συμβαίνει. Δεν υπάρχει πολύ χρόνος. Σε λίγες μέρες το πρωτάθλημα ξεκινάει. Δεν υπάρχει φέτος το περιθώριο λάθους. Δεν υπήρχε και πέρσι, αλλά  πλέον ο Άρης πρέπει να επιστρέψει άμεσα στη Σούπερ Λιγκ. Ότι λάθη έκανε, τα έκανε.”.

Μιλώντας για ενημέρωση, γνωρίζεις για τις κινητοποιήσεις του κόσμου του Άρη, μήπως και καταφέρει να επιτύχει την δικαίωση;

“Φυσικά. Όλη αυτή η αντίδραση δείχνει τη μεγάλη δυναμική του Άρη, που δεν είναι άλλη από τον κόσμο του. Θα ήταν καλό να σεβαστούν τον κόσμο αυτή της ομάδας”.

 

To Top