ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

“Πόλεμος” Δόξας-Καλαμαριάς! Σοκαριστική η έκθεση της αστυνομίας για Καλαϊτζίδη

Η Δόξα Δράμας έβγαλε ανακοίνωση, με την οποία κοινοποιεί την έκθεση της αστυνομίας, για τα όσα συνέβησαν πριν το παιχνίδι Απόλλων Καλαμαριάς – ΑΟ Καρδίας, που οδήγησαν στην ματαίωσή του.

Τα όσα αναφέρει η έκθεση της αστυνομίας, είναι πραγματικά σοκαριστικά!

Αναλυτικά η ανακοίνωση :

“Αντί άλλης απαντήσεως στα όσα εξυβριστικά, συκοφαντικά και δυσφημιστικά, για άλλη μία φορά αναγράφονται στην τελευταία ανακοίνωση του Απόλλωνα Καλαμαριάς κατά του χορηγού μας Γιάννη Μπύρου, παραθέτουμε επακριβώς την από 9-5-2017 έκθεση της Αστυνομίας που περιγράφει όσα συνέβησαν πριν τον αγώνα Καλαμαριάς-ΑΟ Καρδίας, που δεν διεξήχθη λόγω της ανεξέλεγκτης βίας των υπευθύνων της Καλαμαριάς, εντός του διαδρόμου των αποδυτηρίων.

Η από 9-5-2017 έκθεση της Αστυνομίας αναφέρει αυτολεξεί:

«Περί ώρα 15:30, κατά την άφιξη της αθλητικής αποστολής ΑΟ ΚΑΡΔΙΑΣ στο γήπεδο διεξαγωγής του αγώνα και της εισόδου των παικτών εντός του διαδρόμου των αποδυτηρίων, ο προπονητής της ομάδας του ΑΠΟΛΛΩΝ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑΣ (ΚΑΛΑΪΤΖΙΔΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ), πλησίασε τον ποδοσφαιριστή του ΑΟ ΚΑΡΔΙΑΣ (ΜΠΙΜΠΙΣΙΔΗ ΔΗΜΗΤΡΙΟ), τον εξύβρισε λέγοντάς του «ψηλέ εσύ είσαι μ@@@πανο» και απρόκλητα βιαιοπράγησε εναντίον του (πιάνοντας με το δεξί χέρι τα γεννητικά του όργανα, τα οποία έσφιξε προκαλώντας του έντονο πόνο, ενώ με την παρέμβαση των αστυνομικών δυνάμεων έληξε το περιστατικό).

Ακολούθως, κατά την κίνηση των ποδοσφαιριστών του ΑΟ ΚΑΡΔΙΑΣ, εντός του διαδρόμου και εξωτερικά των αποδυτηρίων ο ποδοσφαιριστής του ΑΠΟΛΛΩΝ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑΣ (ΚΑΛΑΪΤΖΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ) εκτόξευσε απειλές εναντίον του ποδοσφαιριστή του ΑΟ ΚΑΡΔΙΑΣ (ΜΑΥΡΗ ΓΕΩΡΓΙΟ) και ακολούθως του επιτέθηκε απρόκλητα πιάνοντάς τον από τον λαιμό και χτυπώντας τον στον τοίχο με αποτέλεσμα την πρόκληση σωματικών βλαβών.

Στο ίδιο χρονικό σημείο ο Υπεύθυνος Ασφαλείας του ΑΠΟΛΛΩΝ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑΣ (ΔΡΙΒΑΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ) βιαιοπράγησε εναντίον του ποδοσφαιριστή ΑΟ ΚΑΡΔΙΑΣ (ΜΑΥΡΗ ΓΕΩΡΓΙΟΥ) κάνοντάς του κεφαλοκλείδωμα και ανάγκασε αυτόν να παραμείνει γονατιστός στο πάτωμα, ενώ ταυτόχρονα ο ΚΑΛΑΪΤΖΙΔΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ του κατάφερε απρόκλητα χτυπήματα με την γροθιά του στο πίσω μέρος του κεφαλιού του με αποτέλεσμα την πρόσκληση σε αυτόν σωματικών βλαβών.

Κατόπιν παρέμβασης των αστυνομικών ο ΔΡΙΒΑΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ απελευθέρωσε τον ΜΑΥΡΗ ΓΕΩΡΓΙΟ και τράβηξε αμέσως βίαια από το χέρι προς το μέρος του ποδοσφαιριστή του ΑΟ ΚΑΡΔΙΑΣ ΜΠΙΜΠΙΣΙΔΗ ΔΗΜΗΤΡΙΟ, με αποτέλεσμα να του προκαλέσει μώλωπες και εκδορές στο δεξιό μπράτσο του και στο αμέσως μετέπειτα χρονικό σημείο, εντός του ίδιου χώρου έπιασε βίαια και απρόκλητα από το λαιμό τον Αρχηγό της αποστολής του ΑΟ ΚΑΡΔΙΑ ΜΠΑΚΙΡΤΖΗ ΓΕΩΡΓΙΟ και τον παρέσυρε εκτός του διαδρόμου των αποδυτηρίων, απωθώντας αυτόν με δύναμη σε τσιμεντένιο τοίχο, στον οποίο προσέκρουσε με δύναμη, προκαλώντας του σωματική βλάβη.

Κατά την είσοδο των παικτών της φιλοξενούμενης ομάδας εντός των αποδυτηρίων ο ΔΡΙΒΑΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ εκτόξευσε απειλές ευρισκόμενος εξωτερικά των αποδυτηρίων του ΑΟ ΚΑΡΔΙΑΣ αναφέροντας «άμα μου κάνεις μήνυση δεν θα φύγεις από εδώ μέσα».

Είναι λοιπόν καλύτερο να σιωπά η προσωποποίηση της βίας. Αντιλαμβανόμαστε ότι η Καλαμαριά προσπαθεί να «κουκουλώσει» την υπόθεση που εκκρεμεί ενώπιον της Πειθαρχικής Επιτροπής της ΕΠΟ, εφαρμόζοντας την τακτική «φωνάζει ο κλέφτης για να φοβηθεί ο νοικοκύρης». Ο καθένας αντιλαμβάνεται ότι θα είναι σκάνδαλο η απαλλαγή της Καλαμαριάς με τέτοιο βαρύ κατηγορητήριο.

Ελπίζουμε ότι η τακτική «κουκουλώματος» της υπόθεσης δεν θα ευδοκιμήσει και η αθλητική δικαιοσύνη θα σταθεί στο ύψος της”.

To Top