“Πόλεμος” εντυπώσεων και χαμένη η ομάδα…

Η ΣΑΡΙΣΑ επισήμως δεν έχει πάρει θέση για όσα λέγονται και γράφονται, ούτε για την απουσία της από το τελευταίο διοικητικό συμβούλιο της ΚΑΕ. Ανεπισήμως όμως κεντρικά πρόσωπα της εταιρείας τονίζουν πως ουδέποτε υπήρξε δέσμευσή τους ότι θα έπρεπε να πληρωθεί από την ΣΑΡΙΣΑ παίκτης ή παίκτες, όπως και ουδέποτε ειπώθηκε ότι σταματά να βοηθάει την ΚΑΕ.

Αυτό που ισχυρίζονται τα μέλη της εταιρείας αστικής ευθύνης περικλείονται στην φράση “ουδέποτε είπαμε ότι σταματάμε να βοηθάμε, αλλά η ανακοίνωσή μας δεν λέει ότι επειδή η ΚΑΕ θέλει τώρα βοήθεια, πρέπει εμείς να το κάνουμε. Μπορεί να δώσουμε χρήματα για να αποκτηθεί παίκτης τον Φεβρουάριο…”. Επί της ουσίας η ΣΑΡΙΣΑ και τα μέλη της θεωρούν πως δεν έχουν καμία ευθύνη για το ότι η ΚΑΕ δεν μπορεί να κάνει αυτή τη στιγμή μεταγραφές, ούτε θεωρούν πως είναι αυτοί που θα δώσουν την λύση. “Ας μιλήσουν και οι μέτοχοι μια φορά”, λέγεται από την ΣΑΡΙΣΑ.

Ουδείς μπορεί να κατηγορήσει τα μέλη της μέχρι τις 21 Ιουλίου. Από εκεί και πέρα υπάρχει μια ανακολουθία, γιατί στην ανακοίνωση εκείνης της ημέρας τόνισαν πως ενδεχομένως θα καλύψουν και συμβόλαια ορισμέων παικτών. Αν η ιστορία “κολλάει” στη λέξη “ενδεχομένως”, τότε βλέπουμε το δέντρο και όχι το δάσος.

Αυτό που ορθώς τονίζουν τα μέλη της ΣΑΡΙΣΑ είναι ότι πρέπει να πάρουν θέση, αλλά κυρίως αποφάσεις οι μέτοχοι της εταιρείας, γιατί σε αυτούς ανήκει μετοχικά η ΚΑΕ και το τμήμα μπάσκετ, είτε το θέλουν, είτε όχι.

Από την άλλη πλευρά ο “πόλεμος” που γίνεται είναι καθαρά εντυπώσεων και όχι ουσίας και φυσικά χαμένη βγαίνει η ομάδα, που έχει σοβαρό πρόβλημα και ο χρόνος δεν θα κυλάει υπέρ της από ένα σημείο και μετά.

Αν ο πρόεδρος της ΚΑΕ, Γιάννης Δαμιανίδης είναι για την ΣΑΡΙΣΑ και τους μετόχους το πρόβλημα της απαξίωσης και της αδιαφορίας που δείχνουν (σχεδόν) όλοι για το μπάσκετ του Άρη, τότε θα πρέπει να βγουν και να το πουν αυτό οι μέτοχοι και τα μέλη της ΣΑΡΙΣΑ. Κανένας άλλος.

To Top