«Πόλεμος» μεταξύ ΑΕΛ και Σέρχιο Νούνιες

Στα… μαχαίρια βρίσκονται ΑΕΛ και Σέρχιο Νούνιες.

Ο πρώην ποδοσφαιριστής της ΑΕΛ, παραχώρησε συνέντευξη στην εφημερίδα «Ελευθερία», ζητώντας να δημοσιοποιηθεί αφού φτάσει στην χώρα του, και καταφέρεται εναντίον των “βυσσινί” κάνοντας λόγο για κακές συνθήκες που βρήκε στην ομάδα και για απειλές που δέχθηκε!

«Όταν ήρθα εδώ έμεινα στο ξενοδοχείο, περίμενα ότι θα έμενα για καμιά δεκαπενταριά μέρες. Άλλα είχα υπογράψει στο συμβόλαιό μου, θα είχα αυτοκίνητο, θα είχα σπίτι. Μου τα είχαν υποσχεθεί, τα είχαμε συζητήσει πριν έρθω. Μου είχαν μιλήσει πριν έρθω και μου έλεγαν τα καλύτερα για την ομάδα και την κατάσταση στη Λάρισα. Όμως όταν ήρθα δεν έγιναν έτσι και μέχρι τώρα που φεύγω δεν πήρα ούτε αυτοκίνητο ούτε σπίτι. Στους επόμενους νέους που θα έρθουν και επειδή άλλα υποσχέθηκαν και άλλα έγιναν, θα τους έλεγα αν έχουν από κάπου αλλού πρόταση να πάνε εκεί» τόνισε μεταξύ άλλων και συμπλήρωσε.

«Εκείνο το βράδυ έπρεπε να πάρω πίσω κάποια πράγματα. Ήρθαν κάποιοι από την ομάδα και μας απείλησαν ότι πρέπει να πάρω πίσω κάποια πράγματα και να τους υπερασπίζομαι ειδάλλως θα μου έστελναν την αστυνομία, προφανώς θα πήγαινα φυλακή και δεν θα μου έδιναν εισιτήρια να γυρίσω στη χώρα μου».

Η απάντηση της ΑΕΛ

«H ΠΑΕ ΑΕΛ δεν προτίθεται επ’ ουδενί να αφήσει ατιμώρητο το διεθνή Ουρουγουανό συκοφάντη που ακούει στο όνομα Νούνες Σέρχιο καθώς επικαλείται χυδαιότητες που μόνο στο δικό του προφίλ ταιριάζουν…

Θα του δώσουμε 48 ώρες προθεσμία να ανασκευάσει τα αίσχη του, όπως εξάλλου με μεγάλη ευκολία έπραξε και στο παρελθόν όταν έφυγε από τη Λάρισα.

Επισυνάπτουμε την έγγραφη δήλωση του για το αναγνωστικό κοινό σε όλο τον κόσμο.

Βλέπετε χαρακτήρες όπως ο συγκεκριμένος που μόνο ποδοσφαιριστές δεν είναι, τους είναι εξαιρετικά εύκολο να φάσκουν και να αντιφάσκουν.

Όταν η αξιοπιστία του συνομιλητή σου βρίσκεται στα τάρταρα, ότι και να δηλώσει εις βάρος μας, είναι πραγματικά αδιάφορο.

Ειδικά όταν τη δήλωση την κάνει ο σύμφωνα με σωρεία καταγγελιών τρίτων, πλέον ανήθικος.

Νομικά όμως επειδή ο εν λόγω διεθνής ανακόλουθος, έχει δεσμευτεί με σοβαρή έγγραφη δήλωση του, εφόσον δεν ζητήσει άλλη μία συγνώμη από τις πολλές, για τις φαντασίες που διακινεί ο ίδιος, τότε θα βρεθεί αντιμέτωπος με καταδίκες και αποζημιώσεις που η γνωστή σε όλους μας ποδοσφαιρική του καριέρα δεν θα μπορέσει να του καλύψει».

To Top