“Πόλεμος” μεταξύ Μάντσεστερ και οικογένειας Ντι Μαρία

Η σύζυγος του Άνχελ Ντι Μαρία μίλησε με προσβλητικά λόγια για το Μάντσεστερ, κάτι που έφερε την άμεση αντίδραση του δήμου της αγγλικής πόλης. Συγκεκριμένα, η Χορχελίνα αποκάλεσε “shithole” την αγγλική πόλη και πως δεν ήθελε να πάει να μείνει σε αυτή. Ο δήμος του Μάντσεστερ από την πλευρά του χαρακτήρισε ως “ξινή και πικραμένη” τη σύζυγο του Αργεντινού ποδοσφαιριστή. Επίσης, επίθεση κατά του ποδοσφαιριστή της Παρί Σεν Ζερμέν εξαπέλυσε και ο Γκάρι Νέβιλ.

Αρχικά, η Χορχελίνα δήλωσε σε τηλεοπτική εκπομπή για την παραμονή της στο Μάντσεστερ, όσο ο σύζυγός της αγωνίζονταν στη Γιουνάιτεντ: “Δεν ήθελα να πάω στο Μάντσεστερ. Είχα επισκεφθεί την πόλη μία – δύο φορές όταν ο Άνχελ είχε μια – δύο ημέρες ρεπό από τη Ρεάλ Μαδρίτης. Ήταν απαίσια. Όταν φύγαμε του είπα ‘’πήγαινε όπου αλλού θέλεις αλλά όχι στην Αγγλία. Τελικά, έναν χρόνο αργότερα πήρε μεταγραφή και πήγαμε στην Αγγλία. Ήταν πολύ άσχημα. Απαίσια. Σαν μια σκατότρυπα. Όλες οι γυναίκες είναι άσχημες, καχεκτικές και περίεργες. Προχωράς στους δρόμους και δεν ξέρεις αν θέλουν να σε σκοτώσουν. Το φαγητό ήταν απαίσιο. Θυμάμαι τον Άνχελ να έρχεται και να μου λέει ‘’έχουμε μια προσφορά από τη Γιουνάιτεντ. Ίσως, να είμαστε περισσότερο ασφαλείς οικονομικά με αυτή’’. Είχαμε πολλούς καβγάδες για αυτό. Του είπα ‘’Σε καμία περίπτωση. Αν θες μπορείς να πας μόνος σου”.

Από την πλευρά του, ο δήμος του Μάντσεστερ σχολίασε μέσω του Σάσα Λορντ για τις δηλώσεις της Χορχελίνα: “Πριν σχολιάσω, συμφωνώ μαζί της σε ένα πράγμα. Καθώς είμαι υποστηρικτής της Γιουνάιτεντ, βρίσκω και εγώ εκείνη την περίοδο αρκετά καταθλιπτική. Ο σύζυγός της αγοράστηκε σχεδόν 60 εκατατομμύρια λίρες, πουλήθηκε ένα αργότερα και ήταν από τις μεγαλύτερες αποτυχίες της Γιουνάιτεντ. Όσο για το φαγητό, έχουμε μερικά εξαιρετικά εστιατόρια σε ολόκληρη την περιοχή της πόλης μας. Δεν μπορώ παρά να πιστέψω ότι οι προτιμήσεις της έχουν… αμαυρωθεί από το πόσο ξινή και πικρή είναι”.

Θέση στο συγκεκριμένο θέμα πήρε και ο παλαίμαχος παίκτης της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Γκάρι Νέβιλ, ο οποίος καταφέρθηκε κατά του Αργεντινού παίκτη: “Το μόνο που μπορώ να πω είναι ότι τα τελευταία χρόνια ακούμε σχόλια και ιστορίες για παίκτες που έπαιξαν σκατά στη Γιουνάιτεντ και χρησιμοποιούν τη φράση «όπως ο Ντι Μαρία στη Γιουνάιτεντ». Ήταν πραγματικά πολύ κακός και είχαμε υψηλές προσδοκίες από εκείνον”.

To Top