ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

“Πόλεμος” στα Χανιά για την φορολογική ενημερότητα!

“Πόλεμος” στα Χανιά για την φορολογική ενημερότητα!

Διαβάστε το ρεπορτάζ του Fl news:

“Προσφυγή κατά της ΔΟΥ Χανίων θα καταθέσει η ΠΑΕ ΑΟ Χανιά για διαφυγόντα κέρδη. Αυτό τουλάχιστον υποστηρίζουν τα στελέχη των «κυανόλευκων» και την προσεχή εβδομάδα θα δώσουν συνέντευξη Τύπου για να τοποθετηθούν για το συγκεκριμένο ζήτημα.

Σύμφωνα με τους διοικούντες την ΠΑΕ, η ΔΟΥ αδικαιολόγητα αρνήθηκε να δώσει φορολογική ενημερότητα την Παρασκευή (30/12) λόγω ελλείψεων που υπήρχαν τα 8 τελευταία έτη. Οι «κυανόλευκοι» προσκόμισαν σχετικά έγγραφα από τα ΦΕΚ των τελευταίων 8 χρόνων, όπως και το ΦΕΚ μετά την τελευταία ΓΣ, αλλά η Εφορία αρνήθηκε και πάλι.

Όπως αναφέρουν στον ΑΟΧ, η ΔΟΥ με προσχηματικές δικαιολογίες, μετέθεσε για τη Δευτέρα (02/01) τη χορήγηση ενημερότητας, με αποτέλεσμα οι Κρητικοί να έχουν στη διάθεσή τους 48 ώρες για να εκδώσουν τα δελτία των νεοαποκτηθέντων. Έτσι, έκαναν γνωστό ότι ανέθεσαν σε δικηγορικό γραφείο των Αθηνών να καταθέσει προσφυγή κατά της ΔΟΥ για διαφυγόντα κέρδη.

«Πίσω από αυτό κρύβονται κι άλλοι παράγοντες», σημείωσαν στον ΑΟΧ, ενώ αντίθετα ευχαρίστησαν τον Δήμαρχο και τον Αντιδήμαρχο Χανίων, που χορήγησαν πρώτοι τις απαραίτητες βεβαιώσεις για τη φορολογική ενημερότητα”.

To Top