“Πόλεμος” στη Λίβερπουλ για τον Μπαλοτέλι!

Αγγλικό ΜΜΕ αποκαλύπτει πως τα αποδυτήρια της Λίβερπουλ έχουν “πάρει φωτιά”, με παίκτες των “reds” να κατηγορούν ανοιχτά τον Ρότζερς πως δείχνει εύνοια προς τον Μπαλοτέλι!

Όλα τα (στραβά και ανάποδα) έχει φέτος η Λίβερπουλ, η κόντρα του Μάριο Μπαλοτέλι με τους συμπαίκτες του στα αποδυτήρια ήταν το μόνο που της έλειπε για να… δέσει το γλυκό.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της “Mirror”, οι περισσότεροι παίκτες της Λίβερπουλ είναι εκνευρισμένοι με τον Μπρένταν Ρότζερς θεωρώντας πως ο τεχνικός της ομάδας αντιμετωπίζει προνομιακά τον Μάριο Μπαλοτέλι και εξακολουθεί να του δίνει ευκαιρίες παρότι εκείνος συνεχίζει να απογοητεύει με τις εμφανίσεις του στο γήπεδο και την ανυπαρξία του στο σκοράρισμα.

Η αίσθηση που επικρατεί στους κόλπους της ομάδας είναι πως ο Βορειοιρλανδός τεχνικός δεν συμπεριφέρεται σωστά προς την υπόλοιπη ομάδα δείχνοντας τέτοια “ανοχή” με τον Ιταλό επιθετικό και για το λόγο αυτό ένας από τους έμπειρους παίκτες της ομάδας εξουσιοδοτήθηκε για να μιλήσει για αυτό το “φλέγον” θέμα με τον προπονητή.

Φυσικά, αυτό που δεν μπορεί κανείς να διανοηθεί είναι πώς ο “Super Mario” απολαμβάνει τέτοιας εμπιστοσύνης από τον Ρότζερς από τη στιγμή που είναι “άσφαιρος” στην Premier League ενώ σε 14 συνολικά εμφανίσεις του με την κόκκινη φανέλα έχει μόνο 2 γκολ (με τη Σουόνσι στο League Cup και με την Λουντογκόρετς στο Champions League).

Την ίδια ώρα για να βρίσκει χώρο στην ενδεκάδα ο “Mr 16.000.000 λίρες” (τόσο κόστισε η μεταγραφή του από τη Μίλαν), παίκτες όπως οι Ρίκι Λάμπερτ και Άνταμ Λαλάνα έχουν αναγκαστικά μικρότερο χρόνο συμμετοχής…

“Υπάρχει μεγάλη απογοήτευση στα αποδυτήρια. Φαίνεται πως για τον τεχνικό δεν έχει σημασία πόσο άσχημα μπορεί να παίξει ο Μάριο. Θα είναι πάντα βασικός.

Είναι σαν να θέλει ο προπονητής να αποδείξει κάτι και είναι διατεθειμένος να τον ξεκινάει βασικός μέχρι που δεν θα μπορεί να σκοράρει με τίποτα”, δήλωσε στο εν λόγω μέσο παίκτης της Λίβερπουλ που έχει διατηρήσει την ανωνυμία του.

Υπενθυμίζεται πάντως ότι δεν είναι μόνο ο Ρότζερς που κάνει υπομονή με τις “τρέλες” του Μπαλοτέλι (οι λεγόμενες “μπαλοτελάτε” όπως τις έχουν βαφτίσει στην Ιταλία) καθώς κάτι αντίστοιχο συνέβαινε και επί των ημερών του Ιταλού στράικερ στη Μάντσεστερ Σίτι, με τον Ρομπέρτο Μαντσίνι να κατηγορείται πως “έκανε τα στραβά μάτια” στα αμέτρητα πειθαρχικά παραπτώματά του.

πηγή: sport24.gr

To Top