Πόλο Άρη – Μαρίνης: «Για την πρόκριση με τον κόσμο στο πλευρό μας»

Η ομάδα πόλο Ανδρών του Άρη κατάφερε να κερδίσει εκτός έδρας την Ηλιούπολη και να οδηγήσει τη σειρά σε τρίτο παιχνίδι για τα Play-Offs του πρωταθλήματος της Α2.

Ο συνεργάτης του Κώστα Παυλίδη, Νίκος Μαρίνης, στάθηκε στη σπουδαιότητα του αυριανού (Τρίτη, 25/04, 18:00) αγώνα, ενώ έκανε κάλεσμα στον κόσμο, ο οποίος θα δώσει ώθηση στους πολίστες μας.

Αναλυτικά ανέφερε: «Σημαντική νίκη για εμάς η χθεσινή διότι μας κράτησε ζωντανούς στο κυνήγι της πρόκρισης στα ημιτελικά του πρωταθλήματος και με τον τρόπο που ήρθε μέσα από τη ψυχοφθόρα διαδικασία των πέναλτι μας έδωσε μεγάλη ψυχολογική τόνωση. Δείξαμε χαρακτήρα, δεν χάσαμε το μυαλό μας ούτε τη συγκέντρωση μας και παρότι βρεθήκαμε πίσω στο σκορ με δυο τέρματα, καταφέραμε και βρήκαμε τα ψυχικά αποθέματα, ισοφαρίσαμε και πήραμε τελικά τη νίκη. Για αύριο περιμένουμε εξίσου ένα δυνατό παιχνίδι το οποίο θα το κερδίσει αυτός που το θέλει περισσότερο. Εμείς από τη μεριά μας θα μπούμε αποφασισμένοι για τη νίκη και με τη βοήθεια του κόσμου μας, που περιμένουμε να δώσει δυναμικά το «παρών», να καταφέρουμε να περάσουμε στα ημιτελικά του πρωταθλήματος».

To Top