Πόλο Ανδρών: Άνετη νίκη (11-6) και πρόκριση στα ημιτελικά του πρωταθλήματος

Η ομάδα Πόλο Ανδρών του Άρη επικράτησε εύκολα με 11-6 της Ηλιούπολης και έκανε το 2-1 στη σειρά των Play-Offs με στόχο την άνοδο στην Α1, παίρνοντας την πρόκριση στην ημιτελική φάση όπου θα αντιμετωπίσει τον ΝΟ Πατρών.

Ο Άρης ξεκίνησε δυνατά τον αγώνα και προηγήθηκε με 2-0, διατηρώντας το προβάδισμα μέχρι το τέλος της πρώτης περιόδου (3-1). Οι «κιτρινόμαυροι» με τον Αλιαπούλιο αύξησαν τη διαφορά και έκαναν το 4-1 με 04:00 λεπτά περίπου να απομένουν για τη λήξη του ημιχρόνου. Το ημίχρονο «βρήκε» τους «κιτρινόμαυρους» να προηγούνται με 6-2, έχοντας πάρει σημαντικό προβάδισμα.

Ο Άρης συνέχισε στο ίδιο τέμπο και στην τρίτη περίοδο και με επιμέρους σκορ 3-0, έκανε το 9-2. Χωρίς να αφήσουν κανένα περιθώριο οι «κιτρινόμαυροι», οι οποίοι από την αρχή ήταν κυρίαρχοι του παιχνιδιού, κέρδισαν την Ηλιούπολη με 11-6 και προκρίθηκαν στα ημιτελικά του πρωταθλήματος της Α2.

Αντίπαλος της ομάδας μας στα ημιτελικά είναι ο ΝΟ Πάτρας, ο οποίος έχει και το πλεονέκτημα έδρας. Ο νικητής της σειράς περνάει στον τελικό των πλέι οφ και εξασφαλίζει την άνοδό του στην Α1.

Οκτάλεπτα: 3-1, 3-1, 4-5, 1-2.

ΑΡΗΣ: Μπιτσάκης 1, Ζαρκατζάς 1, Αλιαπούλος 2, Μπάσελ 4, Σιώπκας 1, Παπαδόπουλος 2.

To Top