Πόλο Ανδρών: Ήττα από το Παλαιό Φάληρο, με έντονα παράπονα

Ηττα με παράπονα για τους άνδρες στο Πόλο. 

Πιο αναλυτικά…”Η ομάδα Πόλο Ανδρών του ΑΡΗ ηττήθηκε από το Παλαιό Φάληρο με 10-12, στο πλαίσιο της πρώτης αγωνιστικής της Β’ Φάσης του πρωταθλήματος της Α1 Υδατοσφαίρισης.

Η ομάδα μας έχει έντονα παράπονα από τη διαιτησία των Πολυχρονόπουλου, Κουρτίδη, οι οποίοι με τις υποδείξεις τους, ειδικά στο τέταρτο οκτάλεπτο, καθόρισαν το αποτέλεσμα.

Το «παρών» στην αναμέτρηση έδωσαν ο πρόεδρος του Α.Σ. ΑΡΗΣ, Λευτέρης Αρβανίτης και ο ταμίας, Αλέξανδρος Γκαντώνας, οι οποίοι μετά τη λήξη εξέφρασαν τα έντονα παράπονά τους στον παρατηρητή διαιτησίας για τις υποδείξεις των ρέφερι. Μάλιστα, ο Α.Σ. ΑΡΗΣ θα στείλει επιστολή διαμαρτυρίας προς τον πρόεδρο της ΚΟΕ, Κυριάκο Γιαννόπουλο, όσο και στην Επιτροπή Διαιτησίας της Ομοσπονδίας.

Αγωνιστικά, οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν με 5-3 στο ημίχρονο, αλλά ο ΑΡΗΣ κατάφερε να περάσει μπροστά με 6-5 στα μέσα του τρίτου οκταλέπτου και 8-7 στα μέσα του τέταρτου. Στα τελευταία λεπτά του αγώνα, το Παλαιό Φάληρο ξαναπήρε το προβάδισμα και έφτασε στη νίκη.

Οκτάλεπτα: 2-2, 1-3, 3-1, 4-6.

ΑΡΗΣ (Μανώλης Γούναρης): Τσακίρης, Μπιτσάκης, Ζιούτας, Βικάτος 4, Γιώρτσιος, Αλιαπούλιος 1, Νάνος, Ζίτνικ 2, Παυλίδης 1, Παπαμανωλιουδάκης 1, Σολογάνης 1, Κοστιουτσένκοφ, Σαλαμάνης, Κουνέλας, Πασματζής.

ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ (Δημήτρης Κραβαρίτης): Πετρόπουλος, Τζώρτζης 1, Σέιν 1, Καλής, Κλήμος, Καραβιώτης, Παπαδόπουλος Γ. 1, Ντε Φρέιτας 5, Χαλυβόπουλος, Λιαπάκης 3, Τσαχιλίδης 1, Μητράκης, Κοντονής, Κουρμελές.

Διαιτητές: Πολυχρονόπουλος, Κουρτίδης

Αλυτάρχης: Γιώργος Βορδουνάς”.

Πόλο Ανδρών: Ήττα από το Παλαιό Φάληρο

Η ομάδα Πόλο Ανδρών του Άρη ηττήθηκε στο Ποσειδώνιο Κολυμβητήριο από το Παλαιό Φάληρο με 6-10, για τη 13η αγωνιστική του Α’ Ομίλου της Α’ φάσης της Α1.

Η ομάδα του Μανώλη Γούναρη πάλεψε, αλλά δεν κατάφερε να πάρει την πρώτη νίκη της στο πρωτάθλημα. Ο Βικάτος με 3 γκολ ήταν ο πρώτος σκόρερ του Άρη.

ΑΡΗΣ (Μανώλης Γούναρης): Τσακίρης, Μπιτσάκης, Ζιούτας, Βικάτος 3, Πασματζής, Αλιαπούλιος, Νάνος, Ζίτνικ, Παυλίδης, Παπαμανωλιουδάκης, Σολογάνης 1, Κοστιουτσένκοφ 2, Γάτος, Κουνέλας, Θεοχάρης.

ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ (Δημήτρης Κραβαρίτης): Χαϊδόπουλος, Τζώρτζης, Σέιν, Καλής, Κλήμος 1, Καραβιώτης, Παπαδόπουλος Γ., Ντε Φρέιτας 1, Χαλυβόπουλος, Λιαπάκης 2, Τσαχιλίδης 2, Τσαγκάρης 3, Μητράκης, Κοντονής, Κουρμελές 1.

Διαιτητές: Αχλαδιώτης, Πολυχρονόπουλος

Αλυτάρχης: Γιώργος Βορδούνας

Γραφείο Τύπου ΚΟΕ: Γιάννης Κορακής

To Top