Πόλο Ανδρών: Για το πρώτο βήμα ανόδου στην Πάτρα (Πέμπτη, 18/04, 20:00)

Η ομάδα Πόλο Ανδρών ολοκλήρωσε την προετοιμασία της και ταξιδεύει για Πάτρα όπου θα αντιμετωπίσει αύριο (Πέμπτη, 20:00) τον ΝΟ Πατρών, στο κολυμβητήριο  “Αντ. Πεπανός”,  στο πλαίσιο της πρώτης μεταξύ τους αναμέτρησης για την άνοδο στην Α1 κατηγορία. 

Οι πολίστες μετά την πρόκριση επί του Ιωνικού Νίκαιας στα ημιτελικά, θέλουν ακόμα δυο (ή και τρεις) υπερβάσεις για την επίτευξη του στόχου και την άνοδο στην πρώτη κατηγορία.

Ο δεύτερος αγώνας θα γίνει την Κυριακή 21/4 και ο τρίτος (αν χρειαστεί) την Πέμπτη 25/4. Η ομάδα που θα φτάσει στις δυο νίκες παίρνει την άνοδο στην Α1 Ανδρών και θα παίξει στον μεγάλο τελικό για την ανάδειξη του πρωταθλητή της Α2.

Πόλο Ανδρών: Για το πρώτο βήμα ανόδου στο Ποσειδώνιο

Η ομάδα πόλο Ανδρών του Άρη ολοκλήρωσε την προετοιμασία της και υποδέχεται αύριο (Πέμπτη, 15:00) τον Ιωνικό Νίκαιας, στο Ποσειδώνιο κολυμβητήριο, στο πλαίσιο της πρώτης μεταξύ τους αναμέτρησης για τα play-offs του πρωταθλήματος της Α2.

Οι πολίστες μας – οι οποίοι ήταν αήττητοι στον πρώτο γύρο- τερμάτισαν στη δεύτερη θέση στην κανονική περίοδο του πρωταθλήματος και βρίσκονται στα play-offs όπου θα διεκδικήσουν την άνοδο στην Α1. Για το λόγο αυτό, όπως και πέρυσι -όπου ο κόσμος του Άρη και η αρωγή του στα play-offs ήταν μοναδική- έτσι και φέτος θέλουμε τη στήριξη, ώστε μαζί, βήμα-βήμα, να πετύχουμε το στόχο.

Ο ΑΣ Άρης καλεί τον κόσμο της ομάδας να στηρίξει τους πολίστες μας και να τους ωθήσει προς τη νίκη.

Η σειρά κρίνεται στις δυο νίκες με την ομάδα μας να έχει πλεονέκτημα έδρας.

Σας περιμένουμε στο Ποσειδώνιο. Καλή επιτυχία στην ομάδα μας!

To Top