Πόλο Ανδρών: Επιστρέφει στον Άρη ο Βαγγέλης Παυλίδης

Επιστρέφει στον Άρη ο Βαγγέλης Παυλίδης, καθώς οι κιτρινόμαυροι ανακοίνωσαν την έναρξη της συνεργασίας τους. 

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Ο Α.Σ. ΑΡΗΣ και το τμήμα Πόλο Ανδρών ανακοινώνουν την έναρξη συμφωνίας με τον Βαγγέλη Παυλίδη, για την αγωνιστική περίοδο 2023-2024.

Ο 30χρονος πολίστας γεννήθηκε στις 30 Σεπτεμβρίου του 1992 στη Θεσσαλονίκη και αγωνίζεται στη θέση του περιφερειακού. Ξεκίνησε τα πρώτα αθλητικά του βήματα στον ΑΡΗ όπου και αγωνίστηκε μέχρι το 2011. Στη συνέχεια πήγε στην Κέρκυρα για λογαριασμό του ΝΑΟΚ, ενώ μετά επέστρεψε στη Θεσσαλονίκη για την ομάδα Apollo. Στην πορεία, έκανε τη θητεία του στον Όμιλο Φίλων Θαλάσσης μέχρι το 2019 όπου επέστρεψε στον ΑΡΗ. Από το 2021 εώς το 2023 αγωνίστηκε για τον ΟΦΘ, ενώ φέτος θα προβάρει ξανά τα «κιτρινόμαυρα».

«Στόχος είναι η άνοδος και θα παλέψουμε για αυτό»

Μετά τη συμφωνία με την ομάδα Πόλο Ανδρών, ο Βαγγέλης Παυλίδης δήλωσε:

«Είμαι ενθουσιασμένος που θα έχω την ευκαιρία να δουλέψω ξανά με πολύ καλούς φίλους και συναθλητές. Ευχαριστώ τη διοίκηση και τον προπονητή για την εμπιστοσύνη. Στόχος είναι η άνοδος και θα παλέψουμε για αυτό. Πέρυσι η στήριξη του κόσμου στα κρίσιμα παιχνίδια ήταν ιδιαίτερα αισθητή και οι παίκτες αγωνίζονταν με άλλη διάθεση. Σίγουρα η βοήθεια των φιλάθλων του Άρη κρίνεται απαραίτητη και πολύτιμη στα κρίσιμα παιχνίδια της ανόδου. Τους θέλουμε δίπλα μας».

To Top