Πόλο ανδρών: Νίκη – πρόκριση του Άρη στα ημιτελικά

Η ομάδα πόλο Ανδρών του Άρη επικράτησε σε ένα εκπληκτικό παιχνίδι στα πέναλτι με 16-14 επί του Ιωνικού Νίκαιας και έκανε το 2-1 στη σειρά, παίρνοντας την πρόκριση στα ημιτελικά των play-offs για την άνοδο στην Α1.

Όπως ενημέρωσε ο κιτρινόμαυρος σύλλογος:

“Ο Ιωνικός ξεκίνησε καλύτερα και προηγήθηκε με 0-2, αλλά ο ΑΡΗΣ ισοφάρισε σε 4-4. Ο Ιωνικός είχε την ευκαιρία με πέναλτι να αυξήσει και πάλι τη διαφορά στα δυο τέρματα αλλά ο Σαλαμάνης είπε “όχι” δις στους παίκτες του Ιωνικού και οι “κιτρινόμαυροι” ισοφάρισαν σε 7-7 πριν την ανάπαυλα του ημιχρόνου.

Με την έναρξη της τρίτης περιόδου ο ΑΡΗΣ με πέναλτι πέρασε μπροστά για πρώτη φορά στον αγώνα με 8-7. Στη συνέχεια υπήρχαν διάρκειες εναλλαγές στο σκορ και από τις δυο ομάδες, με τον Ιωνικό στο τέλος της τρίτης περιόδου να κάνει το 10-11. Οι δυο ομάδες δεν μπόρεσαν να ξεφύγουν στο σκορ και η κανονική διάρκεια τις βρήκε ισόπαλες με 13-13 και έτσι η πρόκριση κρίθηκε στα πέναλτι.

Με εξαιρετικό τον Σαλαμάνη η ομάδα μας επικράτησε με 16-14 και πήρε την πρόκριση στα ημιτελικά όπου θα διεκδικήσει την άνοδο.

Οκτάλεπτα: 4-5, 7-7, 10-11, 13-13, (16-14 πεν.)

ΑΡΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ (Κώστας Παυλίδης): Σαλαμάνης, Φωτίου, Καλαμπόκας 2, Ζιούτας, Ζαρκαντζάς, Αλιαπούλιος, Παπαδόπουλος Δ. 1+1, Παυλίδης Β., Γκοτσόπουλος, Μπάσελ 4+1, Σολογάνης 1, Σιώπκας 4, Κούστας, Τάτσης 1+1, Ταγρές.

ΙΩΝΙΚΟΣ ΝΙΚΑΙΑΣ (Αρσένης Μαρούλης): Τσαλίκης, Φέγγος Δαλαμπέκης, Μακαντάνης, Μπουργούρης 1, Κατρίτσης 1, Χέλμης 0+1, Αλευρόπουλος, Μπαγλατζής 3, Ζουρίδης 3, Μπόγρης 1, Μήλας 4, Πάνης”.

To Top