Πόλο γυναικών: Ήττα (4-11) του Άρη στον τελικό ανόδου από την ΑΕΚ – “Συγχαρητήρια για την προσπάθεια”

Ήττα (4-11) του Άρη στον τελικό ανόδου από την ΑΕΚ για το πόλο γυναικών σε παιχνίδι που έγινε στο κολυμβητήριο της Νίκαιας.

Η αθηναϊκή ομάδα επικράτησε με 11-4 του Άρη για την 3η αγωνιστική της τελικής φάσης πανηγυρίζοντας την κατάκτηση του πρωταθλήματος, με τα κιτρινόμαυρα κορίτσια να μένουν στην 2η θέση.

Η ΑΕΚ μπήκε δυνατά στην αναμέτρηση αφού προηγήθηκε με 3-1 στο πρώτο οκτάλεπτο και παρά τις προσπάθειες του Άρη διατήρησε τα ηνία του αγώνα φτάνοντας στη νίκη-άνοδο.

Παράλληλα την τρίτη θέση του πρωταθλήματος κατέλαβε ο Ιωνικός Νίκαιας που παρουσίασε καλό πρόσωπο παρά το νεανικό σύνολο, ενώ ο ΠΑΟΚ δεν κατέβηκε στη τελική φάση της διοργάνωσης παρά το γεγονός ότι είχε εξασφαλίσει τη πρόκριση.

Μετά τον αγώνα το κιτρινόμαυρο τμήμα με ανάρτησή του αναφέρει: “Πόλο Γυναικων Τελικό : ΑΣ ΑΡΗΣ – ΑΕΚ 4-11
Συγχαρητήρια σε όλους τους συντελεστές για την προσπάθεια!!!”

Άρης Θεσσαλονίκης – ΑΕΚ 4-11 (1-3, 1-2, 1-2, 1-4)

Άρης (Κάρολος Μονόρι): Φορίδου, Βαρελίδη 1, Λαμπρούση, Λουλετζόγλου, Αβράμη, Παπανικολάου, Κώστα 1, Σπηλιωτίδου 1, Τζίκου, Σαββοπούλου, Σελετοπούλου, Παντζαρίδου 1, Παπαθανασίου, Κοντογουλίδου

ΑΕΚ (Δημήτρης Κρητικός): Τσουρή, Παυλή, Καράβου 2, Ασκερίδου, Πάτερου 2, Κανάκη, Μαυρέλου 1, Στρατηδάκη 4, Κωνσταντά, Μπαλωμενάκη 1, Παντελίδου, Μπακομήτρου, Κώτσου, Καραχριστοδούλου 1, Γρηγοριάδη

To Top